Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Πεθανε απο το μαράζι που της πήρε η τράπεζα το σπίτι μεσα σε τρεις μέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε προδομένη από την καρδιά της, καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει ότι έχασε το σπίτι της, τους κόπους μιας ζωής, επειδή η τράπεζα αρνήθηκε να της κάνει ρύθμιση για το δάνειο.

Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Καλαμάτας, η τράπεζα δεν δέχτηκε καμία παράταση, με αποτέλεσμα η 70χρονη που έπαιρνε σύνταξη 347 ευρώ, να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό και λίγες ημέρες μετά να πεθάνει από τον καημό της.

«Ήταν ένας πραγματικός εξευτελισμός. Δεν άντεξε η μητέρα μου», είπε ο γιος της στο Ionian TV, και εξήγησε ότι η τράπεζα αρνήθηκε το αίτημα να να μείνει η ηλικιωμένη στο σπίτι μέχρι τις 30 Απριλίου προκειμένου να βρει άλλο σπίτι να νοικιάσει.

«”Όχι, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας”, αυτό μου είπαν. Η μητέρα μου στεναχωριόταν και έκλαιγε. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ούτε να το νοικιάσουμε δε δέχθηκαν» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μητέρα του πέθανε τρεις μέρες μετά.

«Σήμερα με πήρε δικαστική επιμελήτρια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Της είπα κάποια… γαλλικά. Αν θέλουν να πάνε να πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της» είπε ξεσπώντας ο γιος της άτυχης γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ