Κατέληξε η 39χρονη που πυροβόλησε ο πυγμάχος πρώην σύντροφος της χθες το βράδυ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγη ώρα κατέληξε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η γυναίκα που πυροβολήθηκε σε καφενείο στην οδό Παπάφη, από άνδρα που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα διασωληνωμένη έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά τα ξημερώματα υπέκυψε. Προηγήθηκε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, η οποία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας. Θύμα αυτή τη φορά είναι μία κοπέλα 39 ετών στην Θεσσαλονίκη, που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

O πυγμάχος Λεοντής Βορριάς πυροβολησε την πρώην συντροφό του και μετά έδωσε τέλος στη ζωή του

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, εισέβαλε στο ουζερί που διατηρούσε η πρώην σύντροφος του και την τραυμάτισε στην κοιλιά. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη του θύματος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Παπαγεωργίου», όπου και διασωληνώθηκε. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ο δράστης, πρωταθλητής ΜΜΑ, μετά την αποτρόπαια πράξη του αυτοκτόνησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ