Σάλος με όσα ειπε ο Κώστας Βαξεβανης για την πιθανή συνάντηση Μητσοτακη με Ερντογαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γευματίσει με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Κυριακή.

Η κυβέρνηση μέχρι αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη συνάντηση.

Ελπίζουμε πραγματικά η κυβέρνηση να λέει αλήθεια και τα τουρκικά ΜΜΕ να λένε ψέματα. Διότι εάν ισχύει το αντίθετο και όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τότε η Ελλάδα θα έχει περιέλθει σε μία ζοφερή ατραπό, άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Την είδηση σχολίασε και ο Κώστας Βαξεβανης που έγραψε στο διδικτυο:

Από τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, μαθαίνουμε ότι ο @kmitsotakis θα συναντηθεί με τον Ερντογάν. Εδώ κόμματα, πολιτικοί αρχηγοί και δημοσιογράφοι δεν ενημερώνονται για την ατζέντα του πρωθυπουργού. Τώρα θα μου πείτε εδώ δεν ενημερώνεται ο ΥΠΕΞ της χώρας @NikosDendias

Να θυμησουμε πως λίγες ώρες νωριτερα ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κανει μια σημαντική αναφορά για την πολιτική της χώρας μας στο Ουκρανικό και τις κρυφές επιδιώξεις Μητσοτακη. Οπως αναφέρε σε ανάρτηση του ο δημοφιλής εκδότης-δημοσιογράφος:

Το 2019 ο Μητσοτάκης εξυπηρέτησε το σχέδιο των Ρώσων για μη επίλυση του Μακεδονικού. Τάχθηκε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για να κατηγορήσει τον Τσιπρα και να πάρει την εξουσία. Σήμερα εμπλέκει τη χώρα στο Ουκρανικό για να εξασφαλίσει τη δόση απ το Ταμείο και να πάει σε εκλογές.

Ενώ και η εφημεριδα του Κωστα Βαξεβάνη είχε πρωτοσέλιδο θεμα το Ουκρανικό και την απόφαση Μητσοτακη να στείλει όπλα στην Ουκρανια με δικη του προσωπική απόφαση.

E1F1604C 7BA9 49B7 8AAF 13054D0AA5D9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ