Έρχονται νέες τεραστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος μετά τα ιστορικά ρεκόρ της τιμής χονδρικής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε απόγνωση πλέον οι καταναλωτές που τους έρχεται και νέα αύξηση στις τιμές του ρεύματος μετά τα νέα ρεκόρ των τιμών χονδρικής. Συγκεκριμένα οι τιμές χονδρεμπορικής του ρεύματος για αύριο θα εκτοξευτούν στα 426,9 ευρώ η μεγαβατώρα παρουσιάζοντας αύξηση 52,50%.

Με εντολή Μητσοτάκη τα λιγνιτικά τις ώρες αιχμής βγαίνουν από το δίκτυο ώστε να μην ανταγωνίζονται τους ιδιώτες. (Διαπλοκή)

Σήμερα μπήκαν στην παραγωγή κατά 30% κι έριξαν τη MWh στα 99,21 €.

Για αύριο νέο ρεκόρ στα 426€/MWh.

Πληρώνετε ακριβό ρεύμα με πολιτική απόφαση

Πρόκειται για νέο ιστορικό ρεκόρ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, αποτέλεσμα του ράλι τιμών που σημειωνόταν σήμερα και στις τιμές του Ολλανδικού hub TTF που έφτασε εντός τις ημέρας τα 345 ευρώ η μεγαβατώρα και έκλεισε περίπου στα 240 ευρώ/MW.

αύριο το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα θα πωλείται 426.90€ η MWh, 400% πάνω από όσο το πληρώνατε το 2021 πριν γίνει χρηματιστηριακό προϊόν με τον νόμο του #Μητσοτακη.. θα πουν πως φταίει ο πόλεμος, η αλήθεια είναι πως σας θεωρούν ηλίθιους.. για τις τιμές φυσικού αερίου δεν σας λέω

CE199E93 19D8 403B 8BB3 AB02747C0357

Η επιβολή νέων κυρώσεων από την ΕΕ προς την Ρωσία και οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίκεν χθες ότι ΗΠΑ και ΕΕ συζητούν ανοικτά το ενδεχόμενο να σταματήσουν τις εισαγωγές πετρελαίου, ενισχύουν την αβεβαιότητα με την ελληνική κυβέρνηση, να κοιμάται τον υπνο του δικαίου και να μην παίρνει καμία πρωτοβουλία.

Απλώς ευελπιστεί σε μία ευρωπαϊκή λύση για να αντιμετωπίσει τα απόνερα της Ουκρανικής κρίσης που κλιμακώνει τις ανατιμήσεις που αν συνεχιστούν θα χρειαστεί να διπλασιάσει τις επιδοτήσεις για τον Μάρτιο που για το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου έφτασαν τα 700 εκατ. ευρώ αλλα στην πράξη δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ