Αδιανόητο: Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί τασάκι με γόπες και έμεινε ένα μήνα στην εντατική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις δίχως τέλος στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, μία απίστευτη καταγγελία σχετικά με την Τζωρτζίνα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σάλος με τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη – Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τραγικο τελος που είχαν τα τρια αγγελούδια στην Πατρα

Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείου του Ρίου επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι με γόπες όταν ήταν μόλις ενός έτους και χρειάστηκε να μείνει στην εντατική για ένα μήνα!

«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο το εν λόγω περιστατικό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

Πάντως, λίγο αργότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου επεσήμανε στον αέρα ότι πολύ στενό μέλος της οικογένειας επικοινώνησε με την εκπομπή και διέψευσε το περιστατικό.

«Υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό»

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας, κ. Γρηγόρης Λέων, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ότι σύντομα «θα ολοκληρωθεί η διαδικασία η οποία θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό. Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», τόνισε ο κ. Λέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ