Εμείς επιλέξαμε τους ναζιστές Αζόφ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Αν είναι δυνατόν! Η Αμερικανίδα υφυπουργός εξωτερικών υποθέσεων, κα Νούλαντ ζήτησε από την ελληνική Κυβέρνηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποστείλει και άλλα όπλα στην Ουκρανία!!!!!! Και, ω του θαύματος, αρνηθήκαμε επειδή θα κινδύνευε η ασφάλειά μας (και βέβαια μετά και τα άκρως αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η προηγούμενη ατυχέστατη και άνευ λόγου αποστολή όπλων στην Ουκρανία από ΕΜΑΣ).

Διερωτάται κανείς, ποιοί και με τι στόχους επιδιώκουν την παράταση αυτού του πολέμου, του οποίου οι αρνητικές επιπτώσεις επιπίπτουν στους λαούς της Ευρώπης, ποικιλοτρόπως και με συνεχώς μεγαλύτερη ένταση και απειλούμενη διάρκεια . Ενώ, θα ήταν εφικτή η συνεννόηση με τους Ρώσους, ώστε να πάρουν αυτά που επιδιώκουν (που από όσο μπορεί κανείς να κρίνει από το πολύχρονο ιστορικό που προηγήθηκε) και που η Δύση έχει δεσμευτεί να τους τα εξασφαλίσει, αλλά δεν τίμησε την δοθείσα σχετική υπόσχεση. Για να σταματήσει η αιματοχυσία, οι (προσοδοφόρες αλλά φονικές ) πωλήσεις όπλων, αλλά και τα ατελείωτα fake news. Αλήθεια, ποιοί ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά; Και υπάρχει βέβαια ένα αναπάντητο ερώτημα. Υποτίθεται ότι το ΝΑΤΟ δεν μετέχει στη σύρραξη, γιατί αν λάβει μέρος, ο πόλεμος θα γενικευτεί, θα πάμε στον Γ’ Παγκόσμιο. Αλλά, τι είδους “μη συμμετοχή του ΝΑΤΟ είναι αυτή”, όταν τα επί μέρους μέλη του πιέζονται να συμμετάσχουν με όπλα;

Τώρα, βέβαια, ερωτάται, ποιοί είναι πιο βαθιά ΝΑΖΙΣΤΕΣ;; Οι Ρώσοι ή τα ουκρανικά τάγματα ΑζΟΦ, που αποτελούν και τον κανονικό ουκρανικό στρατό; Αλλά, εμείς, πάντως, έχουμε κάνει την επιλογή μας και είμαστε με τους ΑΖΟΦ!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ