Μαύρο Σαββατοκύριακο: Τέσσερα νέα παιδιά θυσία στην ματωμένη άσφαλτο και ένα ακρωτηριάστηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερις νέοι άνθρωποι έφυγαν απο τη ζωη μεσα σε 48 ώρες απο τροχαία ατυχήματα.

Ένας δεκαεξάχρονος στην Καρδίτσα.

Μια δεκαεννιαχρονη στη Λάρισα.

Μια 14χρονη στην Εγνατία.

Μια 21χρονη στο Ωραιόκαστρο.

Και ένας 17χρονος ακρωτηριάστηκε.

Θρηνος για το 16χρονο παλικαρακι που έφυγε απο τη ζωη μετά απο τροχαιο

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην περιοχή Ματαράγκα της Καρδίτσας, από την είδηση του θανάτου του 16χρονου μαθητή, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο ανήλικος δεν τα κατάφερε και κατέληξε, όπως γνωστοποίησε ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας Κωνσταντίνος Αθανασίου.

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρδιτσας, το 16χρονο παλληκαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και…έφυγε. Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλα και σε όλη την Ελλάδα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική, στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου» ανέφερε στο μήνυμά του.

Ο άτυχος νέος οδηγούσε το μηχανάκι του το μεσημέρι της Παρασκευής όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα, στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης. Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση για περίπου δύο ημέρες, με βαριές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Άλλο ένα αθώο θύμα στην άσφαλτο – Έφυγε απο τη ζωη η 19χρονη Μελισα μετά απο τροχαιο

Ένα νεότατο κορίτσι έφυγε άδικα από τη ζωή χθες Παρασκευή, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Μελίσα Τόσκα που διέμενε στη Νίκαια της Λάρισας, έδωσε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όμως το βαρύ τραύμα στο κεφάλι της δεν κατέστη δυνατό να της το επιτρέψει.

melis

Η 19χρονη την περασμένη Κυριακή το βράδυ, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον δρόμο Νίκαιας προς Αγίους Αναργύρους.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά μια 19χρονη κοπέλα και ένας 18χρονος νεαρός.

Με πληροφορίες και φωτογραφιες απο το onlarissa.gr

Θρηνος για την κοπελίτσα στην Εγνατία: Σκοτώθηκε ενώ πήγαιναν να παρουν τον στρατιωτη αδερφό της για να κάνουν Πάσχα

Ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωη της εντελώς αδικα σε ένα μοιραίο τροχαιο οταν συγκρούστηκαν τρία οχήματα στην Εγνατία, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ στη συνέχεια έπεσε πάνω τους και ένα σχολικό λεωφορείο.

Ο πατέρα της κοπέλας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 13:20 στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας.

Η Χριστίνα, το ανήλικο κορίτσι που σκοτώθηκε, ήταν συνοδηγός σε ένα εκ των ΙΧ που συγκρούστηκαν και μαζί με τον 67χρονο πατέρα της που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχαν ξεκινήσει χαρούμενοι από το σπίτι τους στα Ασώματα Βεροίας για να πάρουνε τον αδελφό της που υπηρετεί στον στρατό στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν όλοι μαζί για να περάσουν το Πάσχα οικογενειακά.

Πέρα από τον αδελφό της και την μητέρα της, η 14χρονη είχε ακόμη μία αδελφή που την περίμενε για να περάσουν όλοι μαζί την περίοδο των εορτών.

troxaio egnatia oikogeneia 1

Η οικογένεια, αριστερά ο πατέρας που είναι σε σοβαρή κατάσταση – Δεξιά η άτυχη 14χρονη που έχασε τη ζωή της

21χρονη κοπελίτσα, νεκρή στην άσφαλτο

Νεα τραγωδία στην άσφαλτο αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη οπου μια κοπελίτσα μόλις 21 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου τα ξημερώματα.

Η κοπέλα λίγο πριν τις 02:00 το ξημερωμα, επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, μαζί με άλλη μία κοπέλα και δύο αγόρια.

Ο οδηγός ξαφνικα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 21χρονη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά οι τρεις υπόλοιποι επιβάτες, όλοι τους 19 έως 20 ετών.

Ένα 17χρονο παλικαρακι ακρωτηριάστηκε σε τροχαιο με μηχανάκι

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στο Ρέθυμνο όταν δύο ανήλικοι που επέβαιναν σε μία μηχανή, τράκαραν, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ο ένας από τους δύο.

Οι δύο 17χρονοι βρίσκονταν στον Αδελιανό Κάμπο, όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος Γερμανός, έχασαν τον έλεγχο του δικύκλου. Ο τραυματισμός ήταν βαρύτατος για τον συνεπιβάτη της μηχανής, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, διεκομίσθησαν με ασθενοφορα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί δυστυχώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 17χρονου συνεπιβάτη από το γόνατο, ενώ λίγες ώρες ώρες αργότερα διεκομίσθη διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται, καθώς φέρει κατάγματα στο κρανίο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο οδηγός της μηχανής παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με κατάγματα. Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα, αφέθη ελεύθερος. Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ