Μην αποκαλυφθεί μόνο κανένας υπουργός που να συνδέεται άμεσα με κανέναν ευνοημένο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται ότι Υπουργός της «κυβερνησάρας» δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις αυξήσεις των τιμολογίων παροχής ηλεκτρισμού στούς καταναλωτές λέγοντας πως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις παραγωγής/παροχής ηλεκτρισμού (κατ’ αποκλειστικά δική τους εκτίμηση) τιμή πολλαπλασίασαν την τιμή της ΚΒΩ για να μήν χρεοκοπήσουν, αγνοώντας το ότι όλες, πλην των κρατικών, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν το ρίσκο τους, και όχι να αυξάνουν την τιμή του προϊόντος των πολλαπλασιαστικά χρησιμοποιόντας αυθαίρετο, και κατά το δικό τους δοκούν, πολλαπλασιαστή.

Πάλι καλά που δεν δεκαπλασίασαν την τιμή αφού η κυβερνησάρα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι όπως θέτοντας μία οροφή προστασίας, εξ αρχής,πρίν τούς επιτρέψει να υπάρχουν στην αγορά. Αντ αυτού η κυβερνησάρα τί έπραξε; Συμπαρέσυρε και την κρατική ΔΕΗ στις (δίκην κεφαλικού φόρου) αυξήσεις που έδειξε να τις, σαν έτοιμη από καιρό, αιτιολογήσει καιροφυλακτόντας στην γωνία, με άλλα λόγια λέγοντας πως δεν υπήρχε πρόνοια καμιά, αφού κάτι τέτοιο δεν αναμενόταν.

Αντί λοιπόν να αυτοκτονήσουν,πολιτικά, παραιτούμενοι ως, εκτός κυβερνητικών δυνατοτήτων,κυβερνήτες, αυτοί μέ το ζόρι κρύψανε την χαρά τους βλέποντας τα δημόσια συρτάρια να γεμίζουν χρήμα. Εις βάρος ποίων;

Ελπίζεται δε να μήν μελλοντικά αποκαλυφθεί μέτοχος αυτών των επιχειρήσεων των παρόχων ουδέν μέλος της «κυβερνησάρας» γιατί τότε… τα πάντα ρεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ