Σάλος με το καυστικο σχόλιο του BBC για την Αμαντα Γεωργιαδη στη Eurovision 2022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντονες αντιδράσεις απο το καυστικο χιουμοριστικό σχόλιο των βρετανών δημοσιογράφων του BBC λίγο μετά την εμφάνιση στο τελικό της Εurovision της Αμαντα Γεωργιαδη.

Οι βρετανοί που δεν έχουν σταματήσει να μιλούν με κολακευτικά σχόλια για τον δικό τους Sam Ryder, που έφερε την Μεγαλη Βρετανία στην δεύτερη θέση, την ώρα του τελικού, τρολλαραν αρκετούς συμμετέχοντες, ανάμεσα τους και η δική μας Αμάντα Γεωργιάδη.

Ξεφτίλισαν την Eurovision 2022: Μαϊμού το δωδεκάρι της Ουκρανίας από την Ρουμανία

Σάλος με το 10αρι της Ρουμανιας στην Αμαντα Γεωργιαδη στην Eurovision 2022 που έκοψε η EBU – Μας στέρησαν με αλχημείες μια καλύτερη θέση

Σάλος με το σχόλιο της συγγραφέως του Χάρι Ποτερ, J. K. Rowling για την εμφάνιση της Αμαντα Γεωργιαδη στην Eurovision 2022

Καυστικο σχόλιο του Πορτοσαλτε για τον Γιώργο Καπουτζιδη για όσα ειπε στη Eurovision 2022

Οι σχολιαστές του BBC όταν μεταδίδουν απευθείας τον διαγωνισμό της Eurovision,  δεν κάνουν μία τυπική αποτύπωση όσων βλέπουν και ακούν, αλλά γίνονται συχνά πολύ καυστικοί, ειδικά στα social media οπου σχολιάζουν παραλληλα με την τηλεοραση. Άλλωστε ειναι πλέον κοινό μυστικό πως πολλοί φανατικοί του διαγωνισμού, επιλέγουν πολύ συχνά από όποιο μέρος της Ευρώπης βρίσκονται να βλέπουν μέσω του BBC τον τελικό, λόγω του σχολιασμού.

Ετσι και φέτος λοιπόν στο επίσημο προφίλ στο Instagram του δημόσιου βρετανικού καναλιού, έγινε κάτι παρόμοιο το βράδυ του Σαββάτου. Πέρασαν από κόσκινο αρκετές συμμετοχές και φυσικα και την  Αμάντα Γεωργιαδη.

Στι meme που της αφιέρωσαν έγραφαν: «Εγώ στα 8 μου, προσπαθώντας να πείσω την οικογένεια μου να ακούσει το αυτοδημιούργητο μούζικαλ μου».

Από την κριτική τους δεν γλίτωσαν οι μεταμφιεσμένοι κίτρινοι λύκοι της Νορβηγίας, αλλά και η ερμηνεύτρια της Αρμενίας με το πολύπλοκο χάρτινο σκηνικό, το οποίο έσκισε για να φανεί γραμμένη η φράση «Αυτό είναι το τελευταίο». Με αυτή την ατάκα είτε αφορά το αφεντικό σου στη δουλειά, είτε την πιο πρόσφατη τοξική σχέση που είχες στην ζωή σου, έπαιξαν οι βρετανοί στα σχόλια τους.

Υ.Γ. Για τον δικό τους Sam Ryder, που έφερε την Βρετανία στην δεύτερη θέση, μετά από πολλά χρόνια κακών επιδόσεων, έγραψαν πως έκανε μία ολόκληρη χώρα να είναι περήφανη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ