Οι Φύλαρχοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επίδοξοι και αλαζόνες δικτάτορες φροντίζουν να εξωτερικεύουν τις προθέσεις τους με διάφορα μηνύματα σε κάθε ευκαιρία.

Έχοντας παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, την ίδια στιγμή αισθάνονται μεγάλη ευχαρίστηση με την επίδειξη ισχύος εις βάρος των αδυνάμων.

Είχε δηλώσει πριν πολλά χρόνια ο Κίσσινγκερ, ως ένας από τους «εκπροσώπους», ότι: «Η εξουσία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό»!

Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα που περνάει στο τέλος της ταινίας “TheMatrix Resurrections” (2021), όπου ο «δημιουργός» λέει: «… Γνωρίζω τα ανθρώπινα όντα … Τα πρόβατα δεν θα πάνε πουθενά. Τους αρέσει ο κόσμος μου. Δεν θέλουν αυτόν τον συναισθηματισμό. Δεν θέλουν ελευθερία ή ενδυνάμωση. Θέλουν να ελέγχονται. Λαχταρούν την άνεση της βεβαιότητας …»!

Για να έρθει να επιβεβαιώσει τα πάντα ο Klaus Schwab, στη προχθεσινή «μάζωξη» που είχε το WEF στο Νταβός, με τη φράση που ξεστόμισε: «… Το μέλλον χτίζεται από εμάς …»(!) με το «εμάς» να σημαίνει εκείνους στη «μάζωξη», κατά συνέπεια ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να «υπακούει»!

Τέτοιους «ανθρώπους» πάντως «κατ’ εικόνα και ομοίωση» δεν τους λες!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ