Αποστομωτική απάντηση του Δήμου Βερύκιου πριν λίγο για τα πυρομαχικά των Marder

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπημένα μου Δεξία τρολ που από χτες μου την πέφτετε διότι αποκάλυψα ότι είναι εκτός γραμμής παραγωγής τα πυρομαχικά των Marder που μας πασάρουν οι Γερμανοί ως «τυράκι» για να πέσουμε στην παγίδα εκσυγχρονισμού των LEO υψους 2 δις.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ : – Πόσο θα κράζετε (& καλά θα κάνετε) εάν επι μιας κεντροαριστερής κυβέρνησης μαθαίνατε από τους ξένους ότι είχε προβεί σε αγορές & αμυντικές συμφωνίες πίσω από την πλάτη σας ;

Σκέψου τι θα έκανες εάν στην θέση Κυριάκου ήταν Αλέξης & μάθαινες από τους ξένους για αγορές & παραχωρήσεις που θα είχε συμφωνήσει εν κρυπτώ. Θα είχες ανεβεί στα κάγκελα & εγώ μαζί σου.

😉 Μην με σπρώχνεις στην …αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν με θέλουν, με μισούν γιατί συμπαθώ Αλέξη😝

Σε άρθρο του στο ieidiseis.gr αναφερει:

Δήμος Βερύκιος: Ανέβηκαν στα τεθωρακισμένα τα Δεξιά και αγράμματα τρολ! Καθώς η δημοσιογραφική έρευνα του iEidiseis συνεχίστηκε και χτες, επαληθεύτηκε η αρχική πληροφορία ότι τα συγκεκριμένα πυρομαχικά των τεθωρακισμένων ουδείς το παράγει.

Σάλος στο διαδύκτιο με την αποκάλυψη του iEidiseis ότι διεθνώς έχει σταματήσει η παραγωγή βλημάτων που χρησιμοποιούν τα πυροβόλα των τεθωρακισμένων οχημάτων Marder που θα …προσφέρει η Γερμανία στην Ελλάδα όπως συμφώνησαν ο Καγκελάριος Σόλτς και ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Τα τρολ της ΝΔ σε διατεταγμένη υπηρεσία από χτες το απόγευμα επιχείρησαν να αποδομήσουν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ επικαλούμενα διαφορά αναξιόπιστα site ότι δήθεν εξακολουθεί να υπάρχει παραγωγή των συγκεκριμένων πυρομαχικών.

Καθώς η δημοσιογραφική έρευνα του iEidiseis συνεχίστηκε και χτες επαληθεύτηκε η αρχική πληροφορία μας ότι τα συγκεκριμένα πυρομαχικά ουδείς το παράγει. Ούτε τα «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» παρ´ ότι αναγράφεται στο site της εταιρίας!

Η δε Armaco όπως και δυο – τρία αλλά site που επικαλούνται τα τρολ της ΝΔ , δεν φτιάχνουν- παράγουν πυρομαχικά αλλά μεσιτεία κάνουν! Και οι μεσίτες – μεταπωλητές ως γνωστό ότι θέλουν λένε και ότι θέλουν γράφουν!

Όπως διαβεβαιώνουν αξιωματούχοι του ΓΕΣ ας προσπαθήσει οποίος μπορεί να αγοράσει ένα RFQ ! Δεν θα το βρει !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ