«Ουρανοκατέβατες» ψήφους θα φέρει ο Κυριάκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία περίεργη διαρροή στην εφημερίδα Καθημερινή, ρίχνει λάδι στη φωτιά στην συζήτηση που έχει ανοίξει αναφορικά με την πιστότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων στις επόμενες εκλογές, έπειτα και από την αποκάλυψη της πλαστογραφίας επίσημο έγγραφο των ΗΠΑ το οποίο εισήχθη χαλκευμένο στην δικογραφία περί «σκευωρίας», διότι το ακριβές περιεχόμενο του γκρέμιζε το κατηγορητήριο.

Όλα ξεκίνησαν με την επίσημη καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη και την προσφυγή του στην δικαιοσύνη, διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει έγγραφο των αμερικανικών διωκτικών αρχών που αναφέρει ονόματα πολιτικών και την ίδια στιγμή να προκύπτει ένα κατηγορητήριο κατά εισαγγελέων και δημοσιογράφων περί «στησίματος» εις βάρος πολιτικών για την ίδια υπόθεση.

Ο Βαξεβάνης λοιπόν έπεσε ευθέως θέμα διαφάνειας στις επόμενες εκλογές, με το σκεπτικό ότι ένα καθεστώς που είναι τόσο αδίστακτο ώστε να πλαστογράφηση ακόμα και έγγραφο των αμερικανικών διωκτικών αρχών, δεν θα έχει καμία αναστολή ώστε να πλαστογράφηση ακόμα και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Έρχεται λοιπόν σήμερα η εφημερίδα Καθημερινή και αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει να φέρει «ψήφους από το εξωτερικό, από τους νέους του brain drain και τους ετεροδημότες».

Κοινώς, θα επιδιώξει να «γεμίσει τις κάλπες» με ψηφοδέλτια ανθρώπων που δεν ζουν στις συγκεκριμένες περιφέρειες όπου θα καταμετρηθεί η ψήφος τους!

Ειδικά για τις κατηγορίες των κατοίκων εξωτερικού, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι συνέβη στην Αμερική με την περιβόητη «επιστολική ψήφο»…

Μάλιστα, θα υπάρχουν και μεγάλες ανατροπές στα ψηφοδέλτια ακόμα και εις βάρος εκλεγμένων βουλευτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένας πρωθυπουργός λοιπόν που θα προσπαθήσει να γεμίσει τις κάρτες με ψήφους ανθρώπων που δεν ζουν στην περιοχή όπου θα ψηφίσουν και τα ψηφοδέλτια με «ουρανοκατέβατους» υποψήφιους βουλευτές εις βάρος των εκλεγμένων με την ψήφο του ελληνικού λαού βουλευτών, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για τις πραγματικές του προθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ