Τα γερασμένα Τρολ βαρίδι για τους κομματικούς στρατούς εν όψει εκλογών: Τα κόμματα θέλουν παλικαρακια αλλα διαθέτουν μόνο παροπλισμένους μεσήλικες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο στρατός των κομματικών χρηστών στο διαδίκτυο που στρατολογήθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας πλέον αποτελεί αντί για ατου, βαρίδι για τα κομματικά επιτελεία.

Χρηστες που μπήκαν στο διαδίκτυο στα 30 plus τωρα βρίσκονται στα 40 plus και θυμιζουν φαφλατάδικους ρόλους του Λάμπρου Κωνσταντάρα, καθως ειναι μόνο αερολογίες στο διαδίκτυο χωρίς νόημα.

Μπερδεμενοι και κολλημένοι σε νοοτροπίες άλλων εποχών, δεν μπορούν να κατανοήσουν τον σύγχρονο παλμό της κοινωνίας και αναλώνονται σε τετριμμένα σχόλια που πλέον δεν αφορουν κανένα.

Οπως στη δεκαετία του 80 υπήρχαν πράσινα και μπλε καφενεία ετσι και στα social media υπάρχουν δυο εικονικοί κόσμοι που αντιστοιχούν σε γαλάζιο πράσινα Τρολ, ένα μείγμα ΝΔ και απογοητευμένου Πασοκ που προσδοκά να επανέλθει στην εξουσία και ένας άλλος κόσμος κατα φαντασιαν αριστερός με Ζαιους που συμβιώνουν και πλακώνονται ταυτόχρονα με τους ΚΚΕ και τους Μέρα 25 ενώ υπάρχουν και οι ρομαντικοί ανένταχτοι αριστεροί που ψάχνονται.

Και φυσικα υπάρχουν και μικρότερες ομάδες που άλλες φορές βρίσκουν καταφυγιο στις μεγαλύτερες και άλλοτε ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

Το πρόβλημα του διαδικτυου σημερα όμως ειναι οι λεγόμενοι “παλιοι” των  social media που νιώθουν αφεντικά των κομματικών στρατών αλλα εχουν την νοοτροπία μιας άλλης εποχής που απέχει απο την σημερινή.

Βέβαια το πρόβλημα δεν ειναι η ηλικια αλλα η νοοτροπία καθως άτομα που εχουν αυτοχρηστει κομματικοί influencers με τις γερασμένες νοοτροπίες τους γίνονται βαρίδια για τα κόμματα τους ενώ άνθρωποι με αισιοδοξία και μεράκι που τολμούν να δουν με αισιόδοξη οπτική το παρόν, θάβονται και στιγματίζονται αδίκως.

Συνεχιζεται……

ΔΗΜΟΦΙΛΗ