Σκότωσαν με σιδερογροθιά 42χρονο στη Ραφήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα, όταν 42χρονος έπεσε νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στην κεντρική πλατεία της περιοχής, μετά από συμπλοκή πέντε ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άτομα συνεπλάκησαν με τον 42χρονο τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Το χρονικό της συμπλοκής

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην πλατεία της Ραφήνας. Μέχρι στιγμής οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν για μια γυναίκα. Το ζευγάρι φέρεται να διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και σε κάποια στιγμή ο 42χρονος φέρεται να μίλησε στη γυναίκα, με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο σύντροφός της και να πιαστεί στα χέρια με το θύμα.

Στη συνέχεια το θύμα βγήκε από το μαγαζί και εκεί η παρέα των πέντε του επιτέθηκαν ακόμα και με σιδερογροθιές. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ