Έκρηξη του Κωστα Βαξεβάνη κατα Γεωργιαδη μεσα στη νύχτα: Να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα ψέματα που ελεγε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του πριν λίγη ωρα ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Και τώρα ο υπουργός του #TurkAegean Αδωνις Γεωργιαδης πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα ψέματα που έλεγε μαζί με αυτούς που έστησαν το κατηγορητηριο, ότι το Documento δημοσίευε καταθέσεις μαρτύρων της Novartis πριν τις δώσουν. Πες μας ψεύτη των αδιευκρίνιστων σε ακούμε.

Τίποτα δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο. Θα πληρώσεις και εσύ και ο Μητσοτάκης που μέσα στη Βουλή με αποκάλεσε συμμοριτη και εγκληματία. Επιχείρησατε την εξόντωσή μου, αλλά τώρα θα ζήσετε την πλήρη διευκρίνηση των αδιευκρίνιστων. Κυρίως των εγκλημάτων σας ως πολιτικοί της αθλιότητας.

Ενώ νωριτερα είχε αναφερει:

Το Συμβούλιο αποφάσισε για την αθωότητά μου. Δεν παραπέμπει ούτε εμένα, ούτε την Παπαδάκου, τον Φιλιππάκη και 2 Εισαγγελείς σε δίκη. Παραπέμπονται μόνο Παπαγγελόπουλος Τουλουπάκη για να μην καταρρεύσει πλήρως η στημένη κατηγορία. Δεν κατάφεραν να περαιώσουν τη βρόμικη επιχείρηση.

Η αποτυχία τους δεν είναι άσχετη με την αντίδραση του κόσμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αλήθεια για τη συνωμοσία θα αποκαλυφθεί. Πρώτος θα απολογηθεί ο Μητσοτάκης και θα ακολουθήσουν ο Αδωνις Γεωργιαδης, ο Μανιαδάκης και η υπόλοιπη παρέα. Τα αδιευκρίνιστα θα διευκρινιστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ