Οι συνένοχοι και συναυτουργοί, ΕΕ, ΝΑΤΟ, Διεθνές δικαστήριο της Χαγης, ΟΗΕ, για τις μέρες και πράξεις της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9k=Ε.Ε., Δεν μιλώ, ΝΑΤΟ Δεν ακούω, ΔΔΧ Δεν βλέπω, ΟΗΕ, Δεν γνωρίζω …..

Μια σύντομη απάντηση του συγγραφέα Αντώνη Αντωνά, όχι προς τον επιτήδειο νεοσουλτάνο Ερντογάν, αλλά προς τους αφελείς δόλιους συμμάχους μας, που  ανέχονται ακόμη τις προδοσίες και λυκοφιλίες του ….

Ο «απομονωμένος» Ερντογάν παρουσιάζεται ως «σωτήρας …

https://www.olympia.gr › diethni › o…

Ο «απομονωμένος» Ερντογάν παρουσιάζεται ως «σωτήρας …

https://www.olympia.gr › diethni › o…

ΕΣΕΙΣ «κύριοι», είστε όλοι συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί, στα απεχθή εγκλήματα, ασυδοσία και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου εκ μέρους της εγκληματικής Τουρκίας! Είστε ΕΝΟΧΟΙ , για ότι συνέβη, συμβαίνει και θα συμβεί.

Σε όλους τους πολέμους η δόλια παμπέσα Τουρκία σας πρόδιδε, σε αντίθεση με την Ελλάδα, που ήταν πιστή σας σύμμαχος ανέκαθεν…..

9k=Z

9k=

Και αναμείνατε σκόπιμα αφελείς … Αυτό είναι ένα από τα σύμφωνα φιλίας και συνεργασία, που υπέγραφε εν μέσω πανηγυρισμών, η Τουρκία με τους ΝΑΖΙ …. Τον Β.Π.Π. όπως και στον Α.Π.Π. και βαλκανικούς πολέμους ….

Σημειώνω ότι στις 19 Ιουλίου …Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντήσει για πολλοστή φορά τον Τούρκο ομόλογό του και στενό φίλο του Ταγίπ Ερντογάν στην Τεχεράνη …Τι θα συζητήσουν … Αυτονόητο … Πως ο νεοθωμανός νεοσουλτάνος θα αλώσει εκ των έσω το ΝΑΤΟ και πως θα δρομολογηθεί ένα σύμφωνο φιλίας και συμμαχίας με την Ρωσία ….. Η ιστορία επαναλαμβάνεται όσον αφορά προδοσίες της Τουρκίας ….

Μια σοφή λαογραφική παροιμία λέει … ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΕΥΕ ΚΑΙ Κ@@Ο ΦΥΛΑΓΕ ….

Η Τουρκία, έσπασε και το χτένι και την χτένα ….με την ανοχή των «συμμάχων» μας …
*Έφτασε ο κόμπος στο χτένι: Δεν πάει άλλο, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, φράση που δηλώνει αγανάκτηση, τέλος ανοχής, όταν παρουσιάζεται έντονο ένα ζήτημα, που παρεμβάλλεται πλέον καθοριστικά και απειλητικό.
Η ανά τους αιώνες εγκληματίας πολέμων Τουρκία, κατέχει ξένα εδάφη, εισβάλλει στη Συρία, Κουρδιστάν, Λιβύη….Παραβιάζει εμπάργκο όπλων, αποστέλλει μισθοφόρους σε ξένα εδάφη, εισβάλλει σε ξένες θάλασσες, παραβιάζει ξένους ουρανούς, προσπαθεί να παραβιάσει ξένα σύνορα αποστέλλοντας ορδές ισλαμιστών….
Εξαφάνισε όλες τις μειονότητες της Μικρά Ασίας και ασύδοτη μέχρι σήμερα συστηματικά εκτοπίζει τα … «υπολείματα» που άφησε. Στόχο έχει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά, ένα ιερό μνημείο διεθνούς κληρονομιάς σε τζαμί και προσβάλλει όλους τους χριστιανούς σήμερα απαγγέλλοντας οι ιμάμηδες στίχους του Κορανιού …που οι περισσότεροι είναι αιματόβρεκτοι, εντός του ιερού αυτού χώρου….
Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, μόνο βαρβαρότητα και ασυδοσία…..και οι σύμμαχοι κοιτούν απαθείς….και λένε κενά λόγια….χωρίς πράξεις… που έπρεπε να συνετίσουν την Τουρκία αλλά και να την τιμωρήσουν…..
Όσον μένει ατιμώρητη η θρασύτητα της θα ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συνεχών παραβιάσεων του Διεθνούς Δικαίου….. Και εσείς δόλιοι σύμμαχοι κάποια στιγμή θα «ανακαλύψετε» ότι ένα φίδι κρυβόταν στο χορτάρι, όταν ήδη θα σας έχει δαγκώσει…… και σημειώστε ότι ος σκορπιός στην ουρά έχει το δηλητήριο του……Latet anguis in herba. In cauda venenum.
Με την ανοχή των δόλιων συμμάχων μας, σαν κλέφτης άρπαγας, ιταμά η Τουρκία, διεκδικεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη, αιθέρες, θάλασσες, που ΠΟΤΕ δεν της ανήκαν.

Ναι, οι δόλιοι άσπονδοι σύμμαχοι μας είναι οι συναυτουργοί. Αυτοί είναι που μας προδίδουν, αυτοί ανέχονται την άπιστη εκδιδομένη δόλια παλλακίδα, που τους σαγηνεύει χορεύοντας τον χορό της κοιλιάς, και αυτοί λικνίζονται εις το ταψί, που τους έχει βάλει….Και «αυτός ο Ελληνικός λαός ο καλός και αγαπημένος, ο πιστός τους σύμμαχος, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα από δαύτους προδομένος» κρατά το ταψί….. ( Παράφραση από Δ. Σολωμό.)
Ήρθαν
ντυμένοι φίλοι
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας
και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
Ελύτης.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα ….. που φανερώνει πως η Τουρκία τους χορεύει όλους στο ταψί …
Z
Τουρκάλλα αρτίστα, χορεύει τον χορό της κοιλιάς και σαγηνεύει του δόλιους φιλότουρκους Άγγλους «ειρηνευτές» στη Κύπρο….. Η φώτο τραβήχθηκε από ξένο δημοσιογράφο, κατά την διάρκεια των ταραχών, που προκάλεσαν οι εξτρεμιστές τούρκοι. Περιοχή Κοκκίνων. Γραμμή αντιπαράθεσης.
Σημειώνεται ότι οι κάννες των όπλων τους ήταν στραμμένες προς Ελληνική πλευρά, αντί προς πλευρά στασιαστών, που πρώτοι άρχισαν τις επιθέσεις και κατέσφαξαν άμαχους πολίτες……
Παρακολουθώντας κάποιος την εγκληματική πορεία» της Τουρκίας ανά τους αιώνες και από γένεσης της διαπιστώνει ότι η χώρα αυτή, είναι η μοναδική στον κόσμο που είναι περήφανη για την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της και είναι μια κακούργα Λερναία Ύδρα, που οι σύμμαχοι όταν και στον Α ΠΠ και στους Βαλκανικούς πολέμους και στον Β ΠΠ, περιστασιακά έκοψαν ένα από τα κεφάλια της, δεν θέλησαν οι δόλιοι ,πυρακτωμένη δάδα να βάλουν στον λαιμό της για να μην φυτρώσου άλλα….. ως εκ τούτου ναι…..είναι συναυτουργοί και συνένοχοι Α-Ω βαθμού…..

Με θυμό και αγανάκτηση έγραψε ο Αντώνης Αντωνάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ