Η τραγική ιστορία με τον κουλουρά στο Ελληνικό που πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν φαντάζεστε ποιος πουλάει κουλούρια στο μετρό του Ελληνικού…

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το επίπεδο της διαφθοράς και ειδικά οι περιπτώσεις καταχραστών δημοσίου χρήματος, είναι ελάχιστες. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της νομοθεσίας που επέβαλαν οι αμερικανικές κυβέρνησης η οποία μπορεί να περιγραφεί σε μία φράση: Όποιος συμβάλλει στην αποκάλυψη σκανδάλων, ειδικά αυτόν που αφορούν δημόσιο χρήμα, προστατεύεται για το υπόλοιπο της ζωής του και λαμβάνει ποσοστό επί των χρημάτων που θα καταφέρει να διεκδικήσει το αμερικανικό δημόσιο.

A011D86F 4843 4DF2 93ED 412B5EB400A2

Αυτό το είδαμε περίτρανα και με το σκάνδαλο Novartis. Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των εδώ εμπλεκομένων να αποδομήσουν και να εκβιάσουν τους προστατευόμενος μάρτυρες, εντέλει δεν τόλμησε ουδείς να τους εκθέσει. Όποιος τολμούσε, θα ένιωθες στο πετσί του τι σημαίνει προστατευόμενος μάρτυρας για τις ΗΠΑ.

Πριν από λίγες ώρες, υπήρξε και μία έκθεση – καταπέλτης για το επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης με συγκεκριμένη αναφορά στο καθεστώς προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, που στην Ελλάδα παραπέμπει σε μπανανία.

Αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει η συγκλονιστική αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα στην εκπομπή «Αλερτ στην πολιτική» με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο.

Άνθρωπος ο οποίος συνέβαλε στην αποκάλυψη μεγάλου σκανδάλου στον χώρο της άμυνας και μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας, βρέθηκε να πουλάει κουλούρια στο Ελληνικό. Καθόλα έτοιμη και αξιοπρεπής δραστηριότητα. Αυτός ο άνθρωπος όμως έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων κύκλων οι οποίοι πραγματικά θέλουν να τον γονατίσουν, να τον καταστρέψουν, τον έχουν οδηγήσει στην απόγνωση για λόγους που πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

https://youtu.be/Bo3ug_SJBfQ

Αντί αυτός ο άνθρωπος να έχει τιμηθεί από το ελληνικό κράτος για την προσφορά του, διώκεται ανελέητα από τους λεγόμενους αρμούς της εξουσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ