Σάλος με τις καταγγελιες του Κωστα Βαξεβάνη για τα Funds και τον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Όταν η Ελλάδα είναι στις φλόγες, το μόνο που εξηγεί τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας στα Εξάρχεια, είναι ότι υπάρχει σχέδιο για να παραδοθεί η περιοχή στα χέρια του real estate. Η παλιά Δεξιά έδινε την Ελλάδα αντιπαροχή, ο Μητσοτάκης τη δίνει στα funds. Συνδέεται με αυτά;

D05550B7 48E8 4CB1 8C29 1709FF0AF1C6

Μητσοτάκης, από τον Μουνκ στον Mr Bean απο το documentonews.gr

Υπάρχει µια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 27 Ιουλίου του 2018 µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Μάτι. Αρχηγός τότε της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, ο Μητσοτάκης αντικρίζει τα καµένα έχοντας την έκφραση του ανθρώπου στον πίνακα «Η κραυγή» του Εντβαρντ Μουνκ. Εχει το πρόσωπό του µες στις παλάµες του και δεν διακρίνεις αλλά υποψιάζεσαι ότι έχει σοκαριστεί. Για την υποψία αυτή είναι απόλυτες οι λεζάντες στα φιλικά του µέσα ενηµέρωσης
που διαβεβαιώνουν ότι «ο Μητσοτάκης λύγισε στο Μάτι». Κάθε άνθρωπος θα λύγιζε στο Μάτι, αλλά το θέµα είναι ότι λύγισε και ο Μητσοτάκης, ο οποίος σήµερα στέκεται ντούρος και όρθιος µετρώντας πάνω από 30.000 νεκρούς από Covid. Μέχρι να απολαύσει δηλαδή το τριήµερό του ο πρωθυπουργός και να γυρίσει έχουν χαθεί 100 άνθρωποι.

Ο κλονισµός πάντως του Μητσοτάκη στο Μάτι, το λύγισµά του, κράτησε ελάχιστα. Μόλις επέστρεψε από τα καµένα άρχισε να σφυροκοπά την (τότε) κυβέρνηση και να «φωτογραφίζει» τον Αλέξη Τσίπρα, σχεδόν ως δολοφόνο των ανθρώπων που χάθηκαν. ∆ιάφοροι «ειδικοί», ειδικού σκοπού, όπως το βαφτιστήρι της οικογένειας Μητσοτάκη κύριος Συνολάκης, διαβεβαίωναν ότι αν ήταν η Ν∆ κυβέρνηση, το Μάτι θα εκκενωνόταν σε είκοσι λεπτά (επειδή το θυµήθηκα τώρα να πω ότι την προηγούµενη βδοµάδα όταν κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov στην Καβάλα η ειδική οµάδα του στρατού χρειάστηκε 24 ώρες για να ετοιµαστεί, αλλά το Μάτι θα ήταν υπόθεση 20 λεπτών συνολικά).

Μιλώντας τότε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν∆ είχε κατονοµάσει τους επικεφαλής της αστυνοµίας και της πυροσβεστικής ως συνυπεύθυνους για την τραγωδία. Η συνέχεια είναι γνωστή. Οσοι κατονοµάστηκαν ότι έχουν ευθύνες επί κυβέρνησης Μητσοτάκη προήχθησαν και στην ΕΛΑΣ και στο πυροσβεστικό σώµα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ