Μόνον ένας μη ευφυείς λαός χαίρεται όταν του έχουν κλέψει 100 και του επιστρέφουν 60

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ελληνικός λαός ίσως και να μην βροντοφωνάζει ότι θέλει εκλογές, όμως τις θέλει. Όπως λοιπόν η «κυβερνησάρα» αρνούμενη τις πρόωρες (και χαμένες) μήπως και στερηθεί της αυτοδυναμίας, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο (που δεν θάβρει) στο μέλλον, το τραβάει, όσο ο ψηφοφόρος δεν ξεσηκώνεται ζητώντας τον λόγο. Και έτσι θα πάει ίσως διότι και αυτό «εξυπηρετεί» την σκέψη του λαού πως όσο οι εκλογές αργούν τόσο και πιό σίγουρη καθίσταται για τον Μητσοτάκη πιό πλέρια….η αποτυχία.

Τούτο καθημερινά ενισχύεται από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Πρωθυπουργού να απαλύνει τον πολίτη από τα χαράτσια που του φόρτωσε «ξορκίζοντας» τις περιβόητες αναπροσαρμογές οποίες και ……επέβαλλε. Και να τα παγώματα, και να οι επιδοτήσεις ελάφρυνσης που δυστυχώς ανέρχονται μόνο στο 60% της επιβληθείσης. Το υπόλοιπο
40% ; Υπέρ ποίου; Το εφεξής πάγωμα της ρήτρας δεν τους γλυτώνει από το ξεφωνητό της πιο πάνω αρπαχτής.

Όλες συνεπώς οι σπασμωδικές και καθημερινές κινήσεις της
κυβερνησάρας πολύ ολίγον απέχουν από παλαιό «σπήντη» Μίκυ Μάους που τρέχοντας να γλυτώσει αντίκρυσε έξαφνα μπροστά του τοίχο και παρ ´ όλα τα ανάστροφα φρένα δεν κράτησε. Έπεσε πάνω στο τοίχο καταλήγοντας ….. παλιά χαλκομανία ! Αυτό θα είναι και το πλέον πιθανό τέλος της των μάταιων αναβολών «κυβερνησάρας».

Μα καλά όταν επέβαλλε τις εξοντωτικές για τις μάζες ρήτρες τί περίμενε; Τί έβλεπε; Το «ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος» είναι παντοτινό.

Ούτε αυτό δεν ήξερε; Τότε τί ήξερε; Αν νομίζουν ότι θα επανέλθουν δριμύτεροι, έτσι νομίζουν, μετά τις εκλογές, απατώνται και πλανώνται πλάνην…..που ούτε καν την φαντάζονται!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ