Ο Πακιστανός ομολόγησε έγκλημα μίσους: Θα συλληφθούν οι συνεργοί του;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τον μουλά εως τους φονταμενταλιστές που συχνωτίζονταν μαζί του.

Ο Πακιστανός δολοφόνος της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας από το Περιστέρι ομολόγησε ότι διέπραξε έγκλημα μίσους. Την σκότωσε επειδή του ζήτησε να γίνει χριστιανός και – όπως ισχυρίζεται – μίλησε απαξιωτικά για τον Μωάμεθ.

Σοκάρει η ομολογία του Πακιστανού φονιά: Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και την έπνιξα

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει συλληφθεί κανένας από όσους τον φυγάδευσαν, τον φιλοξένησαν και τον βοήθησαν να διαφύγει στα Σκόπια όπου και συνελήφθη. Ειδικά από τη στιγμή που οι αρχές διέρρεαν ότι βρισκόταν σε επαφή μαζί του για να παραδοθεί, σημαίνει πως ο Πακιστανός ρατσιστής δολοφόνος είχε συνεργούς. Που όμως παραμένουν ασύλληπτοι.

Η ομολογία του όμως ότι το έγκλημα του ήταν έγκλημα μίσους, πρέπει άμεσα να κινητοποιήσει τις αρχές ώστε να συλληφθούν όσοι τον ριζοσπαστικοποίησαν, από τον μουλά του τζαμιού όπου συχνάζει έως τους άλλους που συχνωτίζονταν μαζί του στα δήθεν «θρησκευτικά» του καθήκοντα.

Ένας ισλαμιστής τρομοκράτης, ένας ρατσιστής δολοφόνος δεν φυτρώνει, ούτε δρα μόνος του. Όσοι του ενστάλαξαν το ισλαμιστικό μισός είναι εξίσου υπεύθυνοι για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας και πρέπει να συλληφθούν για να λογοδοτήσουν.

Οι αρχές δεν το έχουν πράξει ακόμα. Ελπίζουμε να το κάνουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα δώσουν τροφή σε όσους ισχυρίζονται ότι το ελληνικό κράτος προβαίνει σε διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ