Σε συνθήκες «κατοχής», η ληστεία των Ελλήνων καλά κρατεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολα δείχνουν ότι η αντιπολίτευση επικουρούμενη και από τον, μέχρι στιγμής, παθόντα Ανδρουλάκη θα κρατήσει το θέμα, το εγκληματικό, των τηλεφωνικών υποκλοπών όσο πάει, δηλαδή μέχρι και τις εκλογές επιδιώκοντας την επίσπευση αυτών.

Όμως σήμερα όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει πως το πιο πάνω έγκλημα είναι διαχρονικό δεκαετίες πολλές και δεν πρόκειται να παταχθεί όσο τα εργαλεία τα σχετικά εξελίσσονται. Πάλι διαχρονικά διαφημίζονται τέτοιες ενέργειες από τους επί των παρακολουθήσεων διάφορους ειδικούς για τέτοιες δουλειές.

Πρόσφατα μάλιστα εξέχον πρόσωπο συναναστρεφόμενο ύψηλούς κυβερνητικούς κύκλους μαγνητοφωνούσε τις μεταξύ τους συνομιλίες οποίες και ¨έδωσε¨. Και επιπροσθέτως άφησε υποννοούμενα περι κατοχής και άλλων.

Συνεπώς οι υποκλοπές θα συνεχίζονται και θα συνεχίζονται προς όφελος τίνος; Όχι βέβαια του λαού. Τέλος όλη αυτή η βρομιά καλό θα είναι να κλείσει μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες, και από δικαστικούς δοκιμασμένης αντίληψης, από τους ευαγείς του σώματος, και αποδοχή της κρίσης αυτών ανεπιφύλακτα και από όλους.

Για να τελειώσει, και να δοθεί η δυνατότητα να καταλάβει ο κόσμος το τί θα ψηφίσει αφού οι πλέον επείγουσες ανάγκες, όπως αυτή της επιβίωσης, δεν απασχολεί κανέναν όσο τα των υποκλοπών σοβούν.

Οι κεραίες όμως υπακούουν σε άλλον θεό, ίσως ως ευρισκόμενες πιο …πλησίον. Τέλος κύριοι της κυβέρνησης, της σημερινής, ποίον το όφελος του λαού δια των επιδοτήσεων που μόνον συσσίτια της κατοχής θυμίζουν, σε όποιον τάζησε, και τίποτα πάρα πάνω;

Όταν ένα πρόβλημα ζωής ανακύπτει σημαίνει πως ο ηγέτης δεν το πρόλαβε, ή δεν τον απασχολεί-συνεπώς τί κάθεται και περιμένει;

Οι λογαριασμοι ρεύματος δεν είναι κορονοϊός για νά ξεγελαστούν οι μάζες μέ ανίσχυρα εμβόλια (δες επιδοτήσεις) και όποιος ¨τσιμπίσει ¨. Απο το εμβόλιο ξεφεύγεις. Απο την ασιτία όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ