Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στάζουν νερά από τις ολοκαίνουριες οροφές λόγω των βροχοπτώσεων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες ντροπής και αίσχους που δεν «ταιριάζουν» σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, παρακολουθούν έντρομοι οι ξένοι τουρίστες που βρίσκονται στο Αεροδρόμιο της Μακεδονίας. Νερά που στάζουν από την οροφή και… κουβάδες παντού διασύρουν την εικόνα της Ελλάδας και των υποδομών της εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Μία έντονη βροχόπτωση στη συμπρωτεύουσα είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με τους εργαζόμενους να επιχειρούν για αρκετή ώρα να μαζέψουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να τα περιορίσουν με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα περίπου που συμβαίνει μετά τις νεροποντές, και αφορά τις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται καθημερινά ρεκόρ τουριστών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διαμορφώνοντας έτσι μια δυσάρεστη εικόνα.

B1295D3E B5FE 4D5C 85B6 ED196355B11E

BE4D5530 E127 45AB B5C8 B506E3E3D81E

Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» αναφέρουν ότι πράγματι λόγω της βροχόπτωσης έσταζαν τα νερά, και τονίζουν ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν αφορά το ίδιο σημείο όπου έσταζαν τα νερά και τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν μπλε λεκάνες ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ