Καταγγελία της ΓΣΕΕ για την ΕΥΔΑΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΓΣΕΕ με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο διένειμε στα ΜΜΕ, καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει στην πρόσληψη εταιρειών για τον έλεγχο τηλεφώνων και υπολογιστών μελών του Δ.Σ, ανάμεσά τους και εργαζομένων, με το επιχείρημα της διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών!

Η Συνομοσπονδία τονίζει ότι πρόκειται για άτοπο επιχείρημα “δήθεν διαρροής” εμπιστευτικών εταιρικών πληροφοριών οι οποίες αφορούν στο ύψος μερίσματος, τέθηκαν προς συζήτηση σε αρμόδια συνεδρίαση της Βουλής, πληροφορίες που η ίδια η εταιρεία είχε επικοινωνήσει και ήταν γνωστές εδώ και αρκετούς μήνες. Εφόσον η εταιρεία θεωρεί ότι είχε υποστεί ζημιά, θα έπρεπε να πράξει το αυτονόητο. Να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Τέτοιου είδους πρακτικές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν νοσηρό κλίμα και πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα.

Αυτό που ενδιαφέρει τους εργαζόμενους και τους Έλληνες καταναλωτές είναι η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να σκύψει στα προβλήματα της επιχείρησης και να τα αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ