Έλληνες πατριώτες και Γερμανόδουλοι προδότες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα γνωστά απόβλητα, προδότες με κουκούλες που παριστάνουν τους πατριώτες, για να εξυβρίσουν τα τρία περήφανα ελληνόπουλα με τα ελληνικά ονόματα και το Νιγηριανό επίθετο: Τον Γιάννη τον Κώστα και τον Θανάση Αντετοκούμπο.
Αιτία; Η καταγωγή τους.

Πρόκειται για τους Γερμανόδούλους προδότες που αποτελούν την μάστιγα του έθνους από την ώρα που η Ελλάδα απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό.

Είναι οι ίδιοι που ακρωτηριάζουν και προδίδουν την μεγαλύτερη ελληνική αυτοκρατορία, την Βυζαντινή, ισχυριζόμενοι πως «δεν ήταν ελληνική». Κάνοντας έτσι το μεγαλύτερο χατίρι των Γερμανών και των τούρκων που πάσχισαν εδώ και αιώνες με τους ντόπιους προδότες ώστε να αποκόψουν την Ελλάδα από το ιστορικό της εύρος. Που φτάνει μέχρι τα βάθη της Ασίας.

Είναι οι ίδιοι οι προδότες που μεθοδικά αποκρύπτουν την μεγάλη ιστορική αλήθεια: Ότι οι Έλληνες έχουν περισσότερα κοινά με τους γηγενείς της Αφρικής, από ότι με τους «άρειους», φιλότουρκους νομάδες της Ευρώπης.

Ο ισχυρότατος δεσμός των Ελλήνων και των γηγενών της Αφρικής με την μητέρα γη, είναι το μεγαλύτερο κοινό στοιχείο. Είναι αυτός ο άρρηκτος δεσμός που έγραψε τις χρυσές σελίδες του ηρωισμού για τις οποίες είμαστε περήφανοι, για τις οποίες λεγόμαστε Ελλήνες. Οι Έλληνες είναι αυτοί που επέλεγαν τον δρόμο της θυσίας για να υπερασπίσουν την Μητέρα γη, την πατρίδα τους. Παρόμοιες χρυσές σελίδες γράφουν ακόμα και σήμερα οι χριστιανοί της Νιγηρίας, απέναντι στην λαίλαπα των ισλαμοφασιστών που υποθάλπουν η Τουρκία και η Γερμανία. Με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και επικές στιγμές ηρωισμού που οι πραγματικοί Έλληνες μπορούν να νιώσουν στο πετσί τους, στο εθνικό τους υποσυνείδητο, στην συλλογική τους μνήμη.

Στα σκλαβοπάζαρα των Οθωμανών, σέρνονταν αλυσοδεμένα τα ελληνόπουλα μαζί με τα παιδιά της Αφρικής. Ούτε Γερμανοί, ούτε «υπερβόρειοι». Σφαγή της Χίου, των Ψαρών και της Σαμοθράκης, από τους οθωμανούς, έζησαν μόνον οι γηγενείς της Αφρικής, από το ίδιο μαχαίρι.

Η γενοκτονία που διέπραξαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατά την κατοχή, μπορεί να συγκριθεί μόνο με την γενοκτονία που διέπραξαν πάλι οι Γερμανοί στη Ρωσία και στην Ναμίμπια. Και φυσικά, το Ολοκαύτωμα. Γι’ αυτό οι γερμανόφιλοι προδότες, παρέα με τους «μαύρους», μισούν και τους Εβραίους.

Στα κάτεργα της αυτοκρατορίας, σάπιζαν παρέα τα ελληνόπουλα της Κύπρου και τα παιδιά της Κένυας. Που έγραψαν αντίστοιχες σελίδες ηρωισμού. Όμως, ελληνόφωνοι πίθηκοι μιλούν απαξιωτικά για τους Μάου Μάου, αλλά δακρύζουν για την βασίλισσα Ελισάβετ..

Τα τρία αυτά παλικάρια λοιπόν που τίμησαν το Εθνόσημο, ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Θανάσης, είναι η επιτομή του ελληνικού πνεύματος, του ελληνικού γένους. Παιδιά μαρτύρων, χριστιανών της Νιγηρίας, που βρήκαν στην Ελλάδα όχι μόνο τη φυσική αλλά και την πνευματική τους πατρίδα. Και η Ελλάδα αντίστοιχα, βρήκε τα πνευματικά της παιδιά.

Αυτά τα παιδιά, σφυρηλατημένα με τις αρχές του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, έχοντας σταγονίδια τους όχι το χρώμα, αλλά το νόημα της θυσίας όπως την δίδαξε ο Χριστός και ο Λεωνίδας, είναι η δόξα της Ελλάδας.

Οι Γερμανοδουλοι φασίστες είναι η ντροπή της πατρίδας και η μάστιγα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ