Κάθε φίλος του Ερντογάν είναι αυτόματα εχθρός της ανθρωπότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημερινό διάγγελμα Πούτιν, δεν ακούστηκε τίποτε το διάφορο, από το πρώτο διάγγελμα λίγο πριν την έναρξη της εισβολής. Η απειλή χρήσης πυρηνικών υπήρχε και στο πρώτο του διάγγελμα. Η δε μερική επιστράτευση, πάλι δεν λέει κάτι άλλο, εκτός απο αδυναμίες της στράτευσης να ανταπεξέλθει. Μπορούσε να συμβεί και σιωπηλώς. Συνεπώς άλλα θα είχε ετοιμάσει να αναγγείλει, και τα ακύρωσε, εξ ου και η αναβολή του διαγγέλματος.
Το ουσιώδες μέρος αυτής της αιματηρής διαμάχης είναι η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για να αποφανθεί ο λαός των δύο περιφερειών τι; Αν θέλει ενσωμάτωση με την Ρωσία τύπου Κριμαίας, η ανεξαρτησία; Για επιστροφή στην Ουκρανία λόγος δεν γίνεται!

Συνεπώς όπως ο σοφός λαός λέει «εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα» αναμένα τί άλλο; Το ρητό αυτό αφορά τον Ερντογάν ή τον μετά απο αυτόν πρόεδρο της Τουρκίας, αφού θα κληθεί να πάρει θέση όποιο εκ των δύο θα είναι το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων. Αν είναι η ανεξαρτησία όπως προβλέπουν, θα τις αναγνωρίσει; Και ο Ζελένσκι; Εάν είναι ένταξη στη Ρωσία τί θα κάνει; Και ο Ζελένσκι, που πανηγυρικά διατυμπανίζει την φιλία του μέ τον Τούρκο; Θα την συνεχίσει κάνοντας «γαργάρα» τον ακρωτηριασμό της Ουκρανίας, όπως έγινε με την Κριμαία, που ο Τούρκος ποτέ δεν είπε πως δεν την αποδέχεται; Μεγάλος ο εμπαιγμός αυτού του παράξενου τριγώνου, αλλά κυρίως η μεταξύ Ζελένσκι και Ερντογάν «φιλία».

Δηλαδή να χάνει η Ουκρανία κομμάτια φιλέτα της γης της από τον Πούτιν, η Τουρκία «μόκο»με τον Πούτιν αφού δεν τον καταδικάζει για τίποτα, αλλά ταυτόχρονα και « γκαρδιακός» του Ζελένσκι, εφοδιάζοντας αυτόν με οπλισμό που δεν ενοχλεί την Ζαχάροβα οποία Ζαχάροβα ενοχλήθηκε μέχρι έχθρας προς την Ελλάδα, για ότι έστειλε του Ζελένσκι που μετετράπη σε μή φίλο αυτής!! Αφού τα πήρε!! Και τα παίρνει!! Και όποιος βρεί τον «θεομπαίχτη» ας τον ονομάσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ