Εθνικοί μειοδότες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά ήρθε επιφοίτηση στα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ και «είδαν» ότι μας περικυκλώνουν οι τούρκοι με το τουρκολιβυκό μνημόνιο!!!

Όταν το Oruc Reis έκοβε βόλτες στην ελληνική ΑΟΖ και ο ανέμελος Μωϋσής κολυμπούσε σε άλλες παραλίες, επικρατούσε μούγκα!

Όταν ο Υπ Επικρατείας επέτρεπε – προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού – στους τούρκους να κάνουν έρευνες μέχρι τα 6 ν.μ. από τις ακτές μας, οι παντογνώστες δημοσιογραφίσκοι έπασχαν από κώφωση και αλληθωρισμό!

Όταν γινόταν αποκαλύψεις για «υπόγειες» μυστικές συμφωνίες μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, οι ανεξάρτητοι πετσοταϊσμένοι είχαν καλύψει τα μάτια τους με μάσκες να μην τους κάψει ο ήλιος!

Όταν η κυβερνησάρα αντί να αντιδράσει «κοιμόταν» στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και στην ανάρτησή του στον ΟΗΕ, οι κολαούζοι μας πληροφορούσαν ότι αφού είναι παράνομο οι τούρκοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!

Όταν κατοχυρωνόταν ο όρος TurkAegean, οι άριστοι διαφωτιστές κάλυπταν τον τενίστα «μειώνει εμφράγματα και εγκεφαλικά κατά 20%»!

Αμαυρώνεται η Ιστορία μας και ξεμένει κανείς από λόγια με την τόσο μεγαλειώδη απουσία πατριωτών στο κοινοβούλιο και στα ΜΜΕ!

Μια αφελέστατη απορία για τους Αϊνστάϊν πολιτικούς και ΜΜΕ – αν η Ελλάδα επιχειρούσε να κάνει έρευνες μέσα στην ελληνική ΑΟΖ ή στα 6 ν.μ. από τις ακτές στα νότια τουρκικά παράλια, όπως έκαναν οι τούρκοι στη Ρόδο, η Τουρκία θα αντιδρούσε και με ποιο τρόπο;;

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ