Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες από τον «μη-δικηγόρο» του Hλία Μίχου, Βασιλη Νουλέζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δικηγόρος Β. Νουλέζας βγήκε στα παράθυρα για να μιλήσει για την υπόθεση του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό, χωρίς να τον έχει αναλάβει! Οι δηλώσεις του μπορούν να χαρακτηριστούν ως μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ 2020mag.gr

Εδώ έχουμε δύο τινά: Το πρώτο είναι πως βγήκε να κάνει δηλώσεις ΠΡΙΝ πάρει την εντολή εκπροσώπησης από τον κατηγορούμενο, ώστε να μην μπορεί να τον εγκαλέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος στο Πειθαρχικό για δηλώσεις στα κανάλια σε εκκρεμή υπόθεση.

Το δεύτερο είναι πως στέλνει το μήνυμα πως «Ο ίδιος είναι αθώος, αλλά διατείνεται να δώσει όλους τους ενόχους», δημιουργώντας όλες εκείνες τις πιθανές προϋποθέσεις, ώστε να πέσει στα μαλακά.

Είτε δίνοντας άλλους ενόχους για να έχει ελαφρύτερη ποινή εφόσον βρεθεί και ο ίδιος ένοχος, είτε εφόσον έχει διαπράξει τα αδικήματα, να υπάρξει βοήθεια από άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ώστε να μην τους κατονομάσει. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.

Μια ακόμα απορία είχε δημιουργήσει η επιλογή του να οδηγηθεί στο δικαστήριο με ζακέτα με κουκούλα του Κολλεγίου Αθηνών, από τα δεκάδες ρούχα που έχει στην ντουλάπα του ένας άνθρωπος της μεσαίας τάξης που προσπαθεί διακαώς να ανελιχθεί. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ