«Σκοταδισμός» είναι ο τουρκισμός, όχι η Ορθοδοξία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ματιά στους υπερήφανους Ορθόδοξους στην Συρία, αρκεί για να καταδείξει την αλήθεια.

Η Τουρκία μέσω (και εκει;) των όλως φιλοκυβερνητικών θέσεων ΜΜΕ πανηγυρίζει για την επιτυχή εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου σε βεληνεκές, κάτι λιγότερο, από 600χλμ. Δηλαδή από τα παράλιά της στο Αιγαίο, μέχρι και την Αθήνα.

Έτσι υπολόγισαν και ανακοίνωσαν. Γιατί Αθήνα; Ίσως επειδή είναι η πολυάριθμη πόλη (λες και αυτοί δεν έχουν τέτοιες για να φοβηθούν αντίστοιχα) της Ελλάδας και ίσως έτσι θα τρομοκρατηθούν οι μισοί,και βάλε,Έλληνες οποίοι και θα προτιμήσουν να παραδώσουν στο διεθνές (δες Τούρκικο) δίκαιο, νησιά και θάλασσες, για να ζήσουν!

Αν ζήσουν! Έτσι οι Τούρκοι νομίζουν! Τώρα το πώς αποκτήσανε και από πού τον πύραυλο, όλος ο κόσμος το υποθέτει, και το τοποθετεί σωστά. Είναι πια φανερό το ότι οι Τούρκοι μή έχοντες άλλα ερείσματα, τούς έμειναν πλέον μόνο τα στρατικοποιημένα νησιά, και επικεντρωθήκανε σε, μέσω κατάκτησης αυτών (με πυραύλους, και όχι εν αρχή απόβαση) πρόσβαση και στίς θάλασσες, επικαλούμενοι μετά και έτσι το διεθνές δίκαιο όπως αυτό σήμερα ισχύει. Τοιούτος ο τρόπος δηλ πλήττοντας τις «παρά συνθήκη Λωζάννης» στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε νησί με πύραυλο, η Ελλάδα θα απαντήσει, και νά ο πόλεμος αρχίζει.

Ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ αποστολή δωρεάν στην Ουκρανία σύγχρονου της αεράμυνας οπλισμού, προς αντιμετώπιση των πυραυλικών επιθέσεων που δέχεται.

Ο Σύριζα ξεκίνησε τον αγώνα κατά του «σκοταδισμού» που είναι και το μόνο που απασχολεί σήμερα τους Έλληνες. Κατάργηση του προσηλυτισμού στα σχολεία που επιχειρείται μέσω του μαθήματος των θρησκευτικών, που είναι και ο κύριος φταίχτης ανυπαρξίας προόδου. Ο αριστερισμός δεν πταίει ουδόλως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ