Predator: Παρακολουθούνταν και υπουργός με έδρα το Μαξίμου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι προκύπτει για το Predator και τις παρακολουθήσεις από μια προσεκτικότερη ανάγνωση του δημοσιεύματος των «Νέων».

Γραφει ο Βασίλης Σκουρής απο το ieidiseis.gr

Μια προσεκτικότερη ανάγνωση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Τα Νέα» και του πάντα έγκυρου και αποκαλυπτικού συναδέλφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, προκύπτει ότι δεν ήταν μόνο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που παρακολουθούνταν μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Ήταν και δεύτερος υπουργός, για τον οποίο οι πληροφορίες επιμένουν ότι έχει έδρα μέσα στο Μαξίμου.

Αυτόν εννοεί το ρεπορτάζ όταν αναφέρει: «Κατά μια εκδοχή, ενδείξεις για υποκλοπές ή ύποπτες παρακολουθήσεις εντός του κυβερνητικού κόμματος, για υπουργό που φαίνεται να μην είχε και τόσο καλές σχέσεις με άλλους συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Έτσι λοιπόν φαίνεται να είχε καταγραφεί – πιθανόν από το σύστημα Predator – η πλήρης ανταλλαγή μηνυμάτων του με δημοσιογράφο που είχε ελεγχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονταν κ.λπ.».

Τώρα ποιος είναι ο υπουργός μέσα στο Μαξίμου που δεν είχε καλές σχέσεις με συνεργάτες του πρωθυπουργού μοιάζει …ευκολάκι! Όπως και ποιος είναι ο δημοσιογράφος («κάτι σαν δημοσιογράφος» είναι το σωστό) «που είχε ελεγχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονταν» και αυτό ευκολάκι για τους παροικούντες εις την Ιερουσαλήμ!

Το δημοσίευμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν είναι κατηγορηματικό ως προς την παρακολούθηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το σύστημα Predator για το θέμα του διαγωνισμού με τις αστυνομικές ταυτότητες, ωστόσο το αφήνει απολύτως ανοιχτό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ