Έπεσαν οριστικά οι μάσκες, πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μάσκες κατέρρευσαν. Έπεσαν. Αφαιρέθηκαν.

Η επίσκεψη Στόλτενμπεργκ στην Άγκυρα, και η δειλή ή τουλάχιστον άτολμη παρουσία του στις δημοσία λήψεις ως και οι ανακοινώσεις του με το πέρας των επαφών του εκεί από τη μια μεριά, και η συμπεριφορά των Τούρκων προς αυτόν απότην άλλη, δηλ. τιμές και πάλι τιμές με ολάκερη την υψηλή νομενκλατούρα της κυβέρνησης Ερντοάν, μέχρι και την «χανούμ» με την μαντήλα επεσράτευσαν, για να πείσουν πως δεν του είπαν «κάνε τη δουλειά δια την οποίαν «πληρώθηκες»» με τα απαραίτητα χάχανάκια όλων και με έναν του ΝΑΤΟ ΓΓ να τάχει «χαμένα» εν μέσω όλων αυτών των προσώπων που τους άκουγε βαρυσήμαντα να θέτουν εκτός ατζέντας θέματα όπως τα Ελληνοτουρκικά, χωρίς να παίρνει θέση,ως όφειλε, και να τους θέσει ότι δια το κυρίως αυτών των Ελληνοτουρκικών θέμα, έχει ήδη υπάρξει πέραν του διεθνούς δικαίου θέση, όπως και θέσεις της FRONTEX για τα λοιπά.

Η Ελλάδα τί θα κάνει θα προβεί σε διάβημα προς την συμμαχία καταγγέλλοντας αυτόν τον ανεκδιήγητο ΓΓ;; Όσον δε αφορά για το θέμα της εκεί μετάβασής του, δηλ. την ένταξη της Σουηδίας Φινλανδίας στην συμμαχία, άου, γκι γκι, για γκαγκα.

Η Σουηδία ήδη αντέδρασε πως ο λαός επείγεται, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι η Τουρκία που θα της επιβάλλει τί να νομοθετεί. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι όλη η συμμαχία. Η αμυντική θωράκιση των χωρών και των λαών της Ευρώπης εξαρτάται από τα εσωτερικά της Τουρκίας;

Μιας Τουρκίας που έγινε ή και είναι « κ….σ και βρακί» με τους εχθρούς της συμμαχίας, και παίζει τα παιχνίδια τους; Μιας Τουρκίας που εμπαίζει έναν πλανήτη ούσα φίλη «γκαρδιακή» του κλόουν Ζελένσκι.

Ενός Ζελένσκι που φιλοξενεί την ανώτατη αρχόντισσα της Ελλάδας που του στείλαμε !! Αληθεια γιατί τη στείλαμε; Ποία η ανάγκη να βρεθεί εκεί; Θα μας τα εξηγήσει ο Μητσοτάκης που φέρει την ακέραιη ευθύνη της παρουσίας της όπου και όπως αυτή καταγράφεται;; Στις κρίσιμες αυτές διεθνείς μας παρουσίες; Ας ελπίσουμε πως δεν ……. το αδόκητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ