Μήπως «υπέκλεψαν» και την εκλογή αρχηγού της ΝΔ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπήρχε από το 2015 η «παρέα των υποκλοπών», έστω σε διαφορετική μορφή και άλλη κλίμακα απ’ αυτήν που «θαυμάζουμε» σήμερα; Επειδή το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμη δεν έχει φτάσει στα πιο ουσιαστικά του επεισόδια και πολλά αναμένονται στα «προσεχώς», υπάρχουν και κάποια ερωτήματα που προς το παρόν τίθενται ακροθιγώς.

Ένα απ’ αυτά αφορά στην περίφημη εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στη θέση του αρχηγού της ΝΔ, η οποία όπως θυμόμαστε διεξήχθη σε δυο φάσεις.

Την πρώτη Κυριακή «κράσαρε» το ηλεκτρονικό σύστημα και οι εκλογές αναβλήθηκαν για έναν μήνα. Πώς έγινε αυτό το πρωτοφανές και ανεπανάληπτο «ατύχημα» δεν διακριβώθηκε ποτέ. Ούτε δόθηκε κάποια τεκμηριωμένη απόδειξη.

Όσοι γνωρίζουν τα νεοδημοκρατικά δρώμενα, συμφωνούν ότι η παράταση που δόθηκε βοήθησε αποφασιστικά στην ενίσχυση της επιρροής του Κ. Μητσοτάκη και την επιτυχία του να μπει στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Β. Μεϊμαράκη.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι απλό. Υπήρχε από το 2015 η «παρέα των υποκλοπών», έστω σε διαφορετική μορφή και άλλη κλίμακα απ’ αυτήν που «θαυμάζουμε» σήμερα;

Και αν η απάντηση είναι καταφατική, μπορεί να έχει σχέση με το «κρασάρισμα» της ηλεκτρονικής διαδικασίας την πρώτη Κυριακή των εκλογών;

Απαντήσεις, προσεχώς… ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ