Τουρκία: Η μάστιγα της ανθρωπότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσοι τρέφουν αυταπάτες ότι υπάρχουν και καλύτεροι Τούρκοι πολιτικοί από τον Ερντογάν, δεν γνωρίζουν ούτε την πραγματικότητα, ούτε την ιστορία.

Είναι πλέον καθημερινός τους τρόπος ζωής; Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η ομιλία όλων των Τούρκων, κυρίως των κυβερνητικών, να κλαίγονται στα μικρόφωνα για το «άδικο» που τους κατατρέχει από την διεθνή κοινότητα.

Ναί μια κοινότητα που δεν συμμερίζεται τις σφαγές που διαχρονικά προβαίνουν εις βάρος γειτόνων τους για την «Ειρήνη».

Ναι μια Ειρήνη όπως την εφαρμόζουν σφάζοντας όποιον τολμά να αμφισβητήσει το «δίκιο» τους. Ναι εκείνο …το διεθνές, που μόνο οι Τούρκοι γνωρίζουν και ερμηνεύουν σωστά, μα κανείς άλλος δεν τους το αναγνωρίζει.

Τέτοια αρρωστίλα δεν έχει άλλη δεί ο πλανήτης. Τούρκους ηγέτες να μυξοκλαίγονται και μαζί με το κλάμα να απειλούν να σφάξουν όποιον βρεθεί μπροστά τους. Σήμερα, και Έλληνες. Αύριο την Δύση, και μεθαύριο;

Τους πιο πέρα υπερατλαντικούς; Το είπαν πως «η Δύση θα πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα…..κλπ,…κτλ». Κλαίγονται, απειλούν, εκβιάζουν, και ότι άλλο σιχαμερό τούς κατέβει στο βρόμικο μυαλό τους για όποιον τους αμφισβητεί τον δρόμο του Ερντογάν να κυριαρχήσει ως παγκόσμιος ηγέτης επιβαλλόμενος στους εις άνωθεν των πετρελαιοπηγών Ισλάμ. Περι αυτού πρόκειται, και μόνο αυτό τους κόφτει συμπεριφερόμενοι προς τούς ίδιους τους ηγέτες των χωρών αυτών, με χαμερπή «ανωτερότητα» κουμανταδόρου, λόγω των έργων των Τούρκων εργολάβων που εκτελούνται στις χώρες αυτές, ένεκα το Ισλάμ.

Έτσι τους προσέγγισε ο πανούργος Ερντογάν και τους τα πήρε χοντρά κομπάζοντας στους εκεί αυριανούς του ψηφοφόρους σήμερα, πως αυτός πήγε την Τουρκία (που βιοπαλεύει) ένα αιώνα μπροστά, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλοι οι μεγάλοι υπακούουν μπροστά του, και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που «σέρνεται» ενώπιον αυτών. Και η απειλητική αντίδραση στο τσεπάκι, για όποιον δεν ταυτιστεί μαζί του στα δημοσίως ομιλούμενα, όπως πρόσφατα με Γερμανούς υπουργούς.

Και το εντελώς πρόσφατο με την προμήθεια των F16, να εκβιάζει δημόσια τις ΗΠΑ, ότι θα στραφεί αλλού αν δεν. Το έκανε όντως μια φορά με τους SS400. Γιατί δεν το ξανακάνει παρά το τραβάει περιμένοντας τί; Μήπως δράση από τους «δικούς του» εκεί; Μάλλον ναί. Αυτοί λοιπόν συν το Ιντσιρλίκ ίσως αναστήσουν τον Ερντογάν να ξανασταθεί, αφού τώρα δεν καλοστέκεται και το ξέρει. Και τέλος το ερώτημα για την Ελλάδα παραμένει. Τι θα πράξει εφόσον εκλεγούν «οι άλλοι» οι τρισχειρότεροι!!

Ας μην υπάρξει εφησυχασμός, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των εξοπλισμών, διότι όσο και αν μας στηρίξουν οι σύμμαχοι το « συν Αθηνά…» πάντοτε να ισχύει ως απαραίτητο ρητό της επιβίωσης των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ