Οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «απρόβλεπτο» τον Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι οι ίδιοι που επιμένουν να τον χαρακτηρίζουν «απομονωμένο» αντί να απομονώνουν όσους τον αφήνουν ατιμώρητο για τα φρικτά εγκλήματα του.

Μα τί κακό είναι αυτό με τους εν Ελλάδα πολλούς αναλυτές ασχολούμενους με τα Ελληνοτουρκικά να σημειώνουν μήνες τώρα πως ο Ερντογάν είναι «απρόβλεπτος».
Πού προκύπτει αυτό; Από πού; Ας μας δοθεί ένα παράδειγμα. Έστω ένα. Απρόβλεπτος είναι αυτός που θα προχωρήσει σε μή προβλέψιμη ενέργεια.

Ο Ερντογάν έχει προειδοποιήσει τί θα κάνει. Το ίδιο και η αντιπολίτευσή του. Ο Ερντογάν σε αντίθεση των πολιτικών αντιπάλων που προσδιορίζουν κατάληψη των «τουρκικών» νησιών του Αιγαίου μετά και άμα τη εξελέξει, αυτός θα το πράξει πρίν, …για το «εξελέξει» εάν και εφόσον καρπίσουν τα προς ΗΠΑ γλειψίματά του. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει φανεί, διότι καταργήθηκαν, όπως αυτό δείχνεται, οι εκβιασμοί προς την Ουάσινγκτον, ως προς την αγορά μαχητικών από….αλλού, και άλλα ηχηρά τοιαύτα. Έτσι αυτό που τώρα χρησιμοποιούν είναι η παλιά τους και λίαν επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος. Κλάψιμο μέχρι δακρύων, διά την παύση τήρησης ίσων αποστάσεων της Δύσης προς Ελλάδα, Τουρκία.

Άκου παύση ίσων αποστάσεων! Πού είδε πως αυτές «οι ίσες αποστάσεις» δεν τηρούνται;

Πότε το είδε; Τώρα; Τώρα που είναι και η πρώτη φορά εδώ και εβδομήντα χρόνια που ευτυχώς και επί τέλους αυτές τηρούνται. Για τους Τούρκους, μέχρι και την επιβολή εμπάργκο από τις ΗΠΑ, που δεν υποχώρησε στον ωμό εκβιασμό Ερντογάν με τους ρωσικούς πυραύλους, οι ίσες αποστάσεις ήσαν ότι θέλουμε και όλα όλα δικά μας. Εδώ τουρκίααα. Και το πετύχαιναν ελέω απερισκεψίας των ΗΠΑ να πειστούν και να εγκαταστήσουν εκεί….αυτά που εγκατέστησαν, νομίζοντας πως έχουν να κάνουν με σύμμαχο, ένα σύμμαχο που ποτέ δεν υπήρξε τέτοιος. Και ούτε ποτέ θα υπάρξει διότι…..τούρκος.

Το δείχνει η ιστορία τους, και το φωνάζει ο Ερντογάν μέχρι…να τον ξαναψηφίσουν. Γι αυτό και ότι ΘΑ κάνει, θα το κάνει με την έγκριση κάποιου άλλου, όντως απρόβλεπτου ( δες Κυπριακό) εφόσον του δοθεί. Ε ! Αυτό παλεύει, και θα παλεύει, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (μα κάθε μέσο. Μα κάθε μέσο) ελπίζοντας και σ αυτό που λέμε εδώ πως «πέσε πέσε το κοπέλι…..κτλ). Θα το πετύχει; Ιδού η πρόκληση ανάλυσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ