Δύσκολες ώρες για τον Ζελένσκι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί για το 2023. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι πιθανόν να έλθει ειρήνευση στην Ουκρανία, ή ολοκληρωτική καταστροφή. Ο Ζελένσκι πάντως μάλλον δεν θα τη βγάλει τη χρονιά.

Τελευταία παρέμβαση και υπόσχεση του Μητσοτάκη στον Ζελένσκι, ήταν ότι θα ξαναέκτιζε το μαιευτήριο στην Μαριούπολη. Εντέλει το έχτισαν πάλι οι Ρώσοι που την κατέλαβαν.

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο τελευταίος που ευχήθηκε στην σοβιετική ένωση ήταν ο πατέρας του Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αμέσως μετά την επίσκεψη του, η σοβιετική ένωση κατέρρευσε.

Πιστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λατρεία του για τον πρώην κωμικό και σημερινό πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Λατρεία που βεβαίως ακολουθεί τις επιταγές των συμμάχων, που παίζουν τα δικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά «παιχνίδια».

Έτσι λοιπόν, μέρες που είναι, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζελένσκι για να του ευχηθεί προσωπικά και να μεταφέρει τις ευχές του για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Φυσικά για ακόμη μια φορά διαβεβαίωσε τον Ζελένσκι για τη διαρκή στήριξη της Ελλάδας στη χώρα του, ενώ του υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για την κατάσταση των Ελλήνων της Ουκρανίας (αυτό έλειπε κιόλας!).

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί μελλοντικά την Ουκρανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ