Οι Βέλγικες αρχές ερευνουν τις επαφές της Εύας Καϊλή με κορυφαίο χολιγουντιανό ηθοποιό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα στην «επιφάνεια» αναφορικά με την υπόθεση του Qatar Gate, καθώς οι βελγικές Αρχές είναι αποφασισμένες να φέρουν στο φως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο μεγάλο σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ευρωβουλή.

Οι Βέλγοι δικαστές δεν σταματούν να μελετούν τόσο τις κινήσεις, όσο και τις επαφές της Εύας Καϊλή σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο προκειμένου να λύσουν το μυστήριο των περίεργων συναλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα Digital Courage, που σημαίνει «Ψηφιακό Κουράγιο», επιμένει ότι, η πρώην αντιπρόεδρος που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της με τεχνολογικές εταιρείες.

Οι κινήσεις της ευρωβουλευτού προκαλούν εντύπωση, καθώς οι επαφές της φαίνεται να έκρυβαν σκοπιμότητες. Μάλιστα, στις 16 Νοεμβρίου, η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn» του ηθοποιού Άστον Κούτσερ στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας. Συνάδελφοι της Εύας Καϊλή ανέφεραν ότι διαφήμιζε αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου!

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του βίντεο, με την ευρωβουλευτή να «εξυμνεί» το έργο της εταιρίας του star του Χόλιγουντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ