Οι κομμουνιστές στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πιστεύω ότι ο κόσμος ψηφίζει τον Μητσοτάκη γιατί η πολιτική που ασκεί πρακτικά στην καθημερινότητά του είναι μία πολιτική που δεν έχει σχέση με τη Δεξιά την παλιά, που ξέραμε», αυτή είναι μία από τις σκληρές και αμερόληπτες ερωτήσεις που έθεσε ο Δημήτρης Δανίκας στον πρωθυπουργό στη συνέντευξη που του παραχώρησε για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Άλλη ερώτηση – τοποθέτηση για παράδειγμα ήταν η ακόλουθη… « Οι Βρούτοι πρέπει να κοιτάξουν αλλού, γιατί χωρίς τον Μητσοτάκη, λέω τώρα εγώ, τοποθέτηση κάνω, η Νέα Δημοκρατία μπορεί να πάει και στο 25%, ας πούμε. Λέω, η γνώμη μου είναι».

Όπως καταλάβατε αυτό που μπορείτε να διάβασετε στο «Πρώτο Θέμα» δεν είναι ακριβώς συνέντευξη αλλά μια αγιογραφία του Μητσοτάκη με την υπογραφή του Δημήτρη Δανίκα.

Αλλά οι κολακείες δεν σταμάτησαν εκεί, ο Δανίκας βρέθηκε σήμερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ και συνέχισε να μας λέει πόσο ικανός και τρομερός είναι ο πρωθυπουργός αν και ίδιος είναι κομμουνιστής… όπως τον τρόλαραν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.

«Έχει πολύ συναίσθημα ο Μητσοτάκης, τον στηρίζω», είπε ο Δημήτρης Δανίκας αλλά δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.

Με πληροφορίες απο το koutipandoras.gr

Στο Ολυμπία άλλωστε έχουμε γράψει εδώ και χρόνια ότι ο Κυριάκος είναι ο μοναδικός κομμουνιστής ηγέτης που κυβέρνησε την Ελλάδα.

Η κομμουνιστική επανάσταση είναι πραγματικότητα!

Αυτό που δεν τόλμησε να πει κανείς σε ελληνικό έδαφος, αυτό που δεν τόλμησε να εισηγηθεί κανένας Έλληνας πολιτικός, το πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πλέον ταυτίζεται με την επαναστατική κυβέρνηση του Λένιν. Μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη τόλμησε να πει την αλήθεια. Ότι όποιος έχει αυτοκίνητο, είναι πλούσιος. Ότι όποιος ανάβει το θερμοσίφωνα, είναι πλούσιος. Ξεπέρασε ακόμα και τον θρυλικό ρουμάνο κομμουνιστή, Νικολάε Τσαουσέσκου.

Η επανάσταση όμως έχει και συνέχεια. Δεν φτάνει που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός δυτικής χώρας έναν αιώνα μετά την Οκτωβριανή επανάσταση, που εφάρμοσε το μοντέλο Λένιν, απαγορεύοντας την ορθόδοξη λατρεία, απαγορεύοντας οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα, επιβάλλοντας κλείσιμο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τώρα, ολοκληρώνει την κομμουνιστική επανάσταση, παίρνοντας τα σπίτια των Ελλήνων!

Ναι λοιπόν, οι κομμουνιστές σας παίρνουν τα σπίτια! Υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του μοναδικού πραγματικού κομμουνιστή που κατάφερε να επιβληθεί σε Δυτικοευρωπαϊκή χώρα.

9404FCF7 5055 409F A800 38346EF4234E

ΔΗΜΟΦΙΛΗ