Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Σεισμικές δονήσεις στο προεδρικό μέγαρο μέσα στη νύχτα! Η εξέλιξη που «έκοψε» τον ύπνο της προέδρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται το προεδρικό ζεύγος τις τελευταίες ώρες, καθώς έπειτα από πολυήμερη πίεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθορίστηκε επιτέλους για αύριο το απόγευμα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε επιτακτικά να συναντηθεί με την πρόεδρο προκειμένου να τις θέσει τα θέματα λειτουργίας του πολιτεύματος και θεσμών που έχουν ανακύψει έπειτα από τις τρομερές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στο προεδρικό λοιπόν ενημερώθηκαν από στενό συνεργάτη του προέδρου του ΣυΡιζΑ, ότι η συνάντηση δεν θα είναι επιπέδου Tea Party, όπως οι ασφαλείς συναντήσεις που συνήθως έχει η συγκεκριμένη πρόεδρος.

Αντίθετα, ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει μία σειρά θεμάτων και θα απαιτήσει από την πρόεδρο να πάρει ξεκάθαρη θέση, χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, διότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα πρέπει να επιλέξει τον τρόπο που θα κινηθεί από τώρα και στο εξής.

Η μία οδός είναι να συνεχίσει να παριστάνει την μετακλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη και να μην πάρει θέση. Αυτό είναι και το πιθανότερο.

Η άλλη επιλογή, είναι να τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπερασπιζόμενη για πρώτη φορά τον θεσμό που εκπροσωπεί. Εάν το πράξει, σημαίνει ότι το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι προ των πυλών και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου που παίζει το τελευταίο της χαρτί μήπως και αποκτήσει την εύνοια του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη εκλογή…

Αύριο το απόγευμα, θα γνωρίζουμε. Η αποψινή νύχτα πάντως στην Ηρώδου του Αττικού θα είναι βασανιστική.

Πηγη: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ