Φόβοι για μέτρα σοβιετικού τύπου σε ενδεχόμενη νίκη του ΣυΡιζΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι απολύτως λογική η ανησυχία ότι σε περίπτωση επικράτησης του ΣυΡιζΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ενδέχεται να ζήσουμε πρωτόγνωρα μέτρα σοβιετικού τύπου.

Ο Τσίπρας συγκεκριμένα σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει απαγορεύσεις στην οικονομική και θρησκευτική δραστηριότητα των Ελλήνων. Στο μυαλό κάποιον νοσηρών εγκεφάλων του ΣυΡιζΑ είναι να απαγορευθεί ακόμα και ο εορτασμός της Ανάστασης!

Άλλες φήμες θέλουν ένα σχέδιο τύπου Λένιν, με απαγόρευση του συνόλου της οικονομικής δραστηριότητας, όπου θα κλείσουν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα μείνουν ανοιχτές μόνο οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς γινόταν στη Σοβιετική Ένωση.

Ακόμα πιο ακραίες φήμες θέλουν τον Τσίπρα να απαγορεύει την μετακίνηση των Ελλήνων από νομό σε νομό. Όπως ακριβώς γινόταν επί Σοβιετικής Ένωσης.

Το πιο φρικτό όμως είναι άλλο. Ότι ο Τσίπρας σκέφτεται να σέρνει κατηγορούμενο όποιον δημοσιογράφο του ασκεί κριτική και του αποκαλύπτει σκάνδαλα, με βαρύτατες κατηγορίες. Για την ακρίβεια θα στείλει στο δικαστήριο όλους τους δημοσιογράφους που δεν τον χαρακτηρίζουν Μωυσή, Λένιν, αλεπού της Μεσογείου και Αριστογείτονα, στην δικαιοσύνη που ο ίδιος θα έχει φτιάξει, με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπλέον, θα φακελώσει κάθε Έλληνα, προκειμένου να γνωρίζει τα απόρρητα προσωπικά του δεδομένα, την γενικότερη συμπεριφορά του, το πότε αρρώστησε και το εάν είναι πειθήνιος η οχι.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, αφού θα έχει τους Έλληνες να κάθονται, θα τους τρελάνεις τα επιδόματα. Όπως έκανε ο Τσαουσέσκου, έτσι και ο Τσίπρας θα δίνει επίδομα καυσίμων, επίδομα ρεύματος, επίδομα τροφής, επίδομα ενοικίου, επίδομα στο επίδομα επί του επιδόματος.

Το ευχάριστο είναι ότι όλα τα ανωτέρω τα έχει ήδη κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τέσσερα μόλις χρόνια διακυβέρνησης. Τα βάφτισε μάλιστα, φιλελευθερισμό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ