Τουρκία: Νεκρός ανασύρθηκε 63χρονος βουλευτής του ΑΚP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την στιγμή που ο αριθμός των νεκρών μετά τον ισχυρό σεισμό των 7.8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία ολοένα και αυξάνεται γίνεται γνωστό ότι δεν τα κατάφεραν να διασωθούν από τα συντρίμμια και γνωστές προσωπικότητες των δύο χωρών.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην πόλη Αντιγιαμάν όπου εκλεγόταν, ο βουλευτής του ΑΚΡ, Γιακούμπ Τας.

Ο 63χρονος είχε εγκλωβιστεί μαζί με την οικογένειά του, μετά τον φονικό σεισμό.

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που έστειλε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς του, μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Έμαθα με λύπη ότι ο βουλευτής του AKP Γιακούπ Τας έχασε τη ζωή του στη μεγάλη καταστροφή του σεισμού που ζήσαμε. Ο Θεός να ελεήσει τον εκλιπόντα, εύχομαι τα συλλυπητήριά μου στην πονεμένη οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Παράλληλα, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μετίν Γιαβούζ, έκανε μια ανάρτηση ενημερώνοντας για τον θάνατο του 63χρονου πολιτικού.

«Έμαθα με μεγάλη λύπη ότι ο βουλευτής του AK Party, Γιακούμπ Τας πέθανε. Είθε η θέση τους να είναι στον παράδεισο», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ