Ο ξυλοδαρμός του Γιανη Βαρουφακη ειναι εχθρική πράξη απέναντι σε καθε αναρχικό και αντιεξουσιαστή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόλυτη ρήξη και σύγκρουση με τον Τραμπουκισμό,την Βία και την Εκδίκηση είναι χρέος του κάθε αδέσμευτου ανθρώπου ,του κάθε ελευθεριακού ή αστού δημοκράτη, αναρχικού και αντιεξουσιαστή, της κάθε θαυμαστής ηρωικής ύπαρξης του σήμερα που αρνείται να αλλοτριωθεί και να υποκύψει στο «θυμικό» ,στην δοξολογία της κρεμάλας και της φασιστο-γενίκευσης «όλοι το ίδιο είναι»!

Αν απουσιάζει ο διαχωρισμός, η κριτική και η σύγκρουση ακόμα «μέσα στο κίνημα» με τους “παντός καιρού” χαοτικούς, μηδενιστές και την «εργαλειοθήκη» Κράτους και Παρακράτους, όχι μόνο φέρνουμε τον Φασισμό και την Ακροδεξιά όλο και πιο κοντά στην χώρα και στην Ευρώπη, αλλά συνταυτιζόμαστε και εμείς σιωπηρά και εγκληματικά με «νοοτροπίες» και «αντιλήψεις» που μετατρέπουν την κοινωνία σε Βάλτο χωρίς «έξοδο διαφυγής»!

Μια ακόμη επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια είναι πράξη Φασιστική και η πολιτική Βία αυτής της απεχθούς «μορφής» είναι πάντα Φασιστική!

Δεν είναι αντιπαράθεση και «παρέμβαση» αλλά Βασανιστήριο και Τάγμα Εφόδου οι κλωτσιές και οι μπουνιές, το «έλα έξω να τα πούμε», η επιβολή του τρόμου σε κάθε πολιτικό πρόσωπο με το οποίο διαφωνούμε , η κατάργηση του ατομικού δικαιώματος της αυτοδιάθεσης και της αυτονομίας των (όποιων και κάθε) ανθρώπων να εμφανίζονται και να είναι ασφαλείς στον δημόσιο χώρο!
Η θα ανοίξουμε δρόμους έξω από τον Εμφύλιο και τα Κρεματόρια ή θα πάρουμε την ευθύνη της Συλλογικής Αποτυχίας και της οριστικής παράδοσης των επόμενων γενιών στην ισοπεδωτική μετα-καπιταλιστική μηχανή!
Τα Εξάρχεια και ο Αναρχισμός έχουν Ηθική και Ιστορία και αυτά δεν είναι οι αυτόκλητες συμμορίες, η «πολιτική αστυνομία» και οι «λαϊκές πολιτοφυλακές»(σταλινικών πρακτικών)που διαιωνίζουν την Κτηνωδία και την Βαρβαρότητα στηρίζοντας την αθλιότητα του Κράτους και το καθημερινό Σφαγείο του κοινωνικού εκφασισμού! Στηρίζουν και ολοκληρώνουν το αφήγημα της κυβέρνησης πώς τα Εξάρχεια είναι «εστία ανομίας ,άβατο του περιθωρίου και των ακραίων ομάδων»!
Οσοι υπηρέτησαν τυφλά ή συνειδητά την μεγαλύτερη τούτη προβοκάτσια τα τελευταία χρόνια στον αναρχικό χώρο και στα Εξάρχεια,ας βγάλουν κοινή φωτογραφία με τους Εξουσιαστές κι ας περάσουν από το Ταμείο να πάρουν την αμοιβή τους!
Άξιος ο μισθός τους!
Δεν με εμπνέει και δεν με πείθει ο αντιφατικός και εγωιστικός δρόμος της εγχώριας αριστεράς (θεσμικής και εξωκοινοβουλευτικής) που κάνει το λάθος συνεχώς να αποφεύγει τις “δυσκολίες” μιας κοινής πρότασης και μετώπου απέναντι στην κυριαρχία του νεοφιλελευθερισμού ,ενάντια στην επέλαση της Απανθρωπιάς και του Κέρδους , αλλά όταν ένας άνθρωπος (και επειδή έχω βρεθεί σε αυτή την θέση του θύματος πολλές φορές και από πολλές μεριές….) δέρνεται και τραμπουκίζεται, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!…..

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν) ,μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό
11/3/2023

ΔΗΜΟΦΙΛΗ