Οδήγησαν την Ελλάδα στον όλεθρο και έχουν το θράσος να ομιλούν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκληση στο πανελλήνιο οι πανηγυρισμοί ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλου, Γεωργίου! Κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία. Οδήγησαν την Ελλάδα σε μία ιδιότυπη γενοκτονία. Εξαπάτησαν τους πάντες για δήθεν σωτηρία μέσω του ΔΝΤ και ήρθε η απόλυτη καταστροφή. Αρκεί μία σύγκριση των στοιχείων που παρέδωσε ο Καραμανλής με την σημερινή κατάσταση για να καταλάβει ακόμα και ένας άσχετος, το μέγεθος του εγκλήματος.

Πόσο απελπισμένος και πόσο πανικόβλητος άραγε να αισθάνεται ένας καταδικασμένος όπως ο κύριος Γεωργίου για να πανηγυρίζει που θα επαναληφθεί η εκδίκαση της αναίρεσής του για ένα προδικαστικό ερώτημα;

Να μην ξεχάσω: Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των «New York Times», η αθώωση Γεωργίου είναι προαπαιτούμενο για την επενδυτική βαθμίδα!

Aχ, Ευάγγελε Βενιζέλε, αχ

Πανηγυρίζεις μια διαδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων του Προϋπολογισμού του 2009 σαν μικρό παιδί, ενώ με την απόφαση αυτή δεν αθωώνεται ο τότε διοικητής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. κύριος Γεωργίου από τις καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση καθήκοντος.

Αντιθέτως, ζητείται από τον Άρειο Πάγο να επαναλάβει από την αρχή την εκδίκαση της αναίρεσής του επί των καταδικαστικών αποφάσεων με την αποστολή προδικαστικού ερωτήματος στο ΔΕΚ. Το οποίο είναι στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση, κύριε Βενιζέλε, που στο όνομα του κράτους δικαίου διατυπώνετε και ευχή να συγκροτηθεί η καλύτερη δυνατή σύνθεση που να είναι ευνοϊκή στον κύριο Γεωργίου, ο οποίος καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος επειδή άλλαξε τα νούμερα χωρίς να συνέλθει η Ολομέλεια της Αρχής. Με συνέπεια να επαναστατήσει πρώτη η διορισμένη από τον Γιώργο Παπανδρέου Ζωή Γεωργαντά.

Αχ, αγαπητέ Ευάγγελε, αχ. Πανηγυρίζετε εσείς που έχετε αποκαλύψει σε συνομιλητές σας ότι ο Γιούνκερ ζητούσε από εσάς και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επί μιάμιση ώρα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου να παρέμβετε στη Δικαιοσύνη για να αθωωθεί ο Γεωργίου, διότι άλλως θα κινδύνευε με ποινικές ευθύνες η Κομισιόν και η Eurostat για τη λιτότητα που επέβαλε στον λαό με βάση τα στατιστικά;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ