Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Μαριούπολη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγώντας ο ίδιος στο αυτοκίνητο, ο Πούτιν περιηγήθηκε στην Μαριούπολη.

O Πούτιν ταξίδεψε με ελικόπτερο στη Μαριούπολη από την Κριμαία όπως αναφέρει το ΤASS, περιηγήθηκε με αυτοκίνητο σε συνοικίες και έκανε ολιγόλεπτες στάσεις για να συνομιλήσει με κατοίκους.

Στην περιφέρεια Νέφσκι της Μαριούπολης, μια νέα συνοικία κατοικιών η οποία οικοδομήθηκε από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ο Πούτιν επισκέφθηκε μια οικογένεια στο σπίτι της, σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο αρχηγός του κράτους επιθεώρησε επίσης την ακτογραμμή της Μαριούπολης στην περιοχή του γιωτ κλαμπ, το κτίριο του θεάτρου, αξιομνημόνευτα μέρη της πόλης», μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ.

90A928B2 1466 4F20 A68D 3582AD1C9A1B
Η συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με την στρατιωτική ηγεσία στην Μαριούπολη

Ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε επίσης με τον κορυφαίο διοικητή της στρατιωτικής επιχείρησής του στην Ουκρανία, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Βαλέρι Γκερασίμοφ, ο οποίος είναι επικεφαλής του πολέμου που διεξάγει η Μόσχα στην Ουκρανία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφθεί την Κριμαία, με αφορμή την ένατη επέτειο από την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Οι κάτοικοι της Μαριούπολης επιστρέφουν στην πόλη
Η ηλεκτρική ενέργεια (φώτα του δρόμου) έχει αποκατασταθεί
Τα λεωφορεία δουλεύουν, όλα τα ΜΜΜ θα επαναλειτουργήσουν μέχρι το καλοκαίρι
Η κεντρική εκκλησία και το τζαμί είναι σε λειτουργία
Άλλες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων νέων γειτονιών, συνεχίζονται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ