Η «χείρα φιλίας» του Ερντογάν στον Μητσοτάκη για να κρύψει τις καταγγελίες Αναστασιάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που ακόμα θέλει να λέγεται εφημερίδα:

Η Τουρκία τείνει χείρα φιλίας, και εμείς δεν πρέπει να την αρνηθούμε ι!!

Και όλα σε μία πραγματικότητα που, εμείς, δες η κυβέρνηση μας, την δεχτήκαμε αυτήν την φιλίας χείρα, πριν ακόμα μας την τείνει! Ποιός; Η Τουρκία!! Ερώτημα: Πότε στο παρελθόν μας έτεινε έστω και μή φιλίας χείρα η Τουρκία και εμείς αρνηθήκαμε να την δεχτούμε;
Έχει ειπωθεί και άλλες φορές, ότι, ο Τούρκος θα επιχειρήσει τα πάντα για να επεκταθεί (τί άλλο;) άνομα και εις βάρος των γειτόνων του όπου «βλέπει» την αδυναμία αντίστασης, διαφορετικά, και θα γλείψει, και θα σκύψει (τεμενάς) και θα δωροδοκήσει, και τι ..ότι κι αν πεις θα πράξει για να πετύχει κατακτητικούς σκοπούς, αυτούς που πάντα πέτυχε, στο παρελθόν τοιουτοτρόπως, αφού αλλεοτρόπως έχανε. σπανίως (1821) αλλά έχανε.

481A1C63 D1C0 4192 9CFC 5A25089721D6
Ο Ερντογάν έσπευσε να στείλει χείρα φιλίας στον Μητσοτάκη, έπειτα από τις αποκαλύψεις της Εστίας

Σήμερα το τί ακριβώς επιδιώκει το παρουσίασε ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, στο Κογκρέσο τους χωρίς να εξηγήσει το διατί (αλήθεια γιατί;) και απέτυχε, μερικώς, από τον Πρόεδρο της εκεί Επιτροπής, που του εξήγησε απορρίπτοντας τα έωλα αναλύοντας του ακριβώς ( ΑΚΡΙΒΩΣ ! !) το γιατί!! Εμείς εδώ γιατι; Γιατί πράττουμε …αυτά που πράττουμε χωρίς να ξέρουμε το γιατί; Δεν ξέρουμε πως όταν ο Τούρκος αποκτήσει αυτά που ασμένως ο Μπλίνκεν, για λογαριασμό του, ζήτησε ( γιατί άραγε;) ο χαβάς θα επανέλθει δριμύτερος;; Για ποιά φιλία μιλάμε; Αυτό ακριβώς. Μιλάμε. Μιλάμε λοιπόν χωρίς τίποτα να υπογράφεται. Έπεα πτερρόεντα, σκρίπτα μάνεν τ…, όπως θες γράψε το ή πες το αλλά υπέγραψέ το αποδεικνύοντας στην χρονική συνέχεια, σεβασμό και τήρηση, υπ αμφοτέροις, των υπογεγραμμένων, διευκολύνοντας έτσι τους εντός του Αμερικανικού Κογκρέσου πιστούς στο διεθνές δίκαιο ( τί «μηνύματα έξω στέλνουμε…….» είπε, διερωτώμενος, προς τον Μπλίνκεν ο Μενέντες …) δείχνοντας πως και εμείς, που καιγόμαστε, τα εκτιμούμε μή δυσαρεστώντας όσους ακόμα στέκουν στο ύψος τους εκεί, ότι οι Έλληνες δεν είναι αγνώμονες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ