Λουτρά Ελεύθερών Καβάλας: Τα νερά αναζωογόνησης φτάνουν σε θερμοκρασία 37 έως 41,5 βαθμούς Κελσίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρεπορτάζ που κάναμε

Και όλα αυτά τα οικονομικά οφέλη η κυβέρνηση αυτή και οι προηγούμενες τα έχουν για το καλάθι των αχρήστων.

Σε ρεπορτάζ που κάναμε εφέτος, σε ιδιώτες που ερχόντουσαν εκεί σχεδον κάθε χρόνο και κάποιες ημέρες της εβδομάδας, μάθαμε ότι μετα το video που ανεβάσαμε πέρση από το ίδιο σημείο και την αναστάτωση που παρατηρήθηκε μέσα από τον σχολιασμό φίλων του καναλιού, κάποιοι φορείς ευαισθητοποιηθήκαν και ξεκίνησαν τις ενέργειες για να γίνει ανανέωση των εγκαταστάσεων και επαναλειτουργία των λουτρών.

Τι είδαμε;

Χωρίς να έχουν καμία οριστική απόφαση από οπουδήποτε κάποιοι κρατικοί φορείς πήγαν και έκλεισαν την κεντρική πύλη και εκτός αυτού έριξαν και κορμούς για να μην υπάρχει προσπέλαση αυτοκινήτων, γιατί με τα πόδια πηγαίνεις στις κολυμπήθρες. Στο video θα τα δείτε.

Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω αυτήν την κίνηση. Από ηλίθια μέχρι επιεικώς εκδικητική.

Στο ρεπορτάζ μάθαμε ότι ενώ υπήρχαν οικονομικές εισηγήσεις με κάποια ποσά, το κράτος κώφευσε άλλη μια φορά. Κατά τα αλλά η πράσινη ανάπτυξη είναι σημαία της σημερνής Κυβέρνησης.

Η μόνη σωτηρία είναι όπως πάντα ιδιωτική πρωτοβουλία. Μάλλον το κράτος έχει γεμάτα ταμεία και δεν θέλει αλλά έσοδα, προβολή, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.

Ευχόμαστε και εφέτος η ευαισθησία του καναλιού μας να πιάσει επιτέλους τόπο και αυτός ο παράδεισος να αναστηθεί και να λειτουργήσει ξανά.

website: https://www.wind-up.gr

e-Mail:   [email protected]

Σας ευχαριστούμε πολύ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ