Υπερπολυτελή τζιπ παρήγγειλε η Σακελλαροπούλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη μίσθωση δύο αυτοκινήτων SUV για τις ανάγκες της κυρίας Σακελλαροπούλου προχώρησε η Προεδρία της Δημοκρατίας για το έτος 2023.

Όπως μαθαίνουμε το μίσθωμα των δυο οχημάτων για ένα έτος (σύμφωνα με την σύμβαση) είναι 37.200 ευρώ ή αλλιώς 3.100 ευρώ τον μήνα.

Απορίας άξιο είναι ότι το μίσθωμα για το κάθε ένα ανέρχεται στα 1.550 ευρώ τον μήνα και προφανώς πρόκειται για υπερπολυτελή SUV.

Την ώρα, λοιπόν, που η Προεδρία της Δημοκρατίας διαθέτει έναν ολόκληρο στόλο μέσω του οποίου ανά πάσα ώρα και στιγμή η κ. Σακελλαροπούλου μπορεί να εξυπηρετηθεί, ποια ήταν αυτή η τόσο μεγάλη ανάγκη για την απόκτηση ακόμη δυο;.

Η νέα σύμβαση έγινε, μάλιστα, με τις εταιρείες «ΤΗRIFTY CAR RENTAL» και «AUTOHELLAS/HERTZ» με απευθείας ανάθεση και την σύμβαση -όπως είθισται- να διεκπεραιώνει η «Υπηρεσία Προστασίας Προέδρου Δημοκρατίας».

Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν με το βασικότερο όλων να είναι: «Από την ημέρα που ανέλαβε η ΠτΔ (15 Μαρτίου 2020), πόσα αυτοκίνητα πήρε πρόσθετα», για να μπορέσουμε και… εμείς να κάνουμε μια σύγκριση με τους προκατόχους της.

Α.Ο ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ