Σάλος με την συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη: Σάπισαν τα χείλη της, μετά από πλαστική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρουν οι εικόνες με τη γνωστή συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη, η οποία πέρασε έναν γολγοθά με χειρουργεία και γιατρούς εξαιτίας μιας πλαστικής επέμβασης που έκανε στα χείλη της.

Όπως περιέγραψε η ίδια, τον Νοέμβριο του 2020 γνώρισε στην Φλώριντα έναν Έλληνα πλαστικό χειρουργό, ο οποίος προσπάθησε να την πείσει να αφαιρέσει το υλικό που είχε βάλει στα χείλη της, προκειμένου να βελτιωθεί η εμφάνισή της.

«Με κοιτούσε έντονα και μέσα σε πέντε λεπτά, χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα, με ρωτάει:”Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;’. Η αλήθεια είναι πως πριν από 30 χρόνια είχα κάνει μια ένεση κολλαγόνου. Είχα λεπτά χείλη και ήθελα λίγο να τα αυξήσω, τίποτα υπερβολικό» ανέφερε η Κατερίνα Πλουμιδάκη και πρόσθεσε ότι ο γιατρός την έπεισε πως πρόκειται για μια εύκολη επέμβαση:

«Τον Ιούλιο του 2021 τον επισκέφτηκα και τον ίδιο μήνα χειρουργήθηκα. Όλους αυτούς τους μήνες ο ίδιος είχε κρατήσει επαφή μαζί μας. Μας έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, τον άντρα μου κι εμένα και αναπτύξαμε μια φίλια μαζί του. Κατάφερε και κέρδισε την πλήρη εμπιστοσύνη μας» ανέφερε η συγγραφέας.

Τελικά μετά από 6 ώρες χειρουργείο, η συγγραφέας δεν αισθανόταν το σημείο όπου είχε γίνει η επέμβαση και ο γιατρός της έκανε ένεση με αιμοπετάλια, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να πεθάνει: «Όπως με ενημέρωσε ο γιατρός δεν είχα καλή επούλωση, η αλήθεια είναι πως το χειρουργημένο σημείο νέκρωνε χωρίς εκείνος προφανώς να το έχει αντιληφθεί. Αποφάσισε να μου χορηγήσει μία ένεση με αιμοπετάλια για να αποκαταστήσει την βλάβη. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω θρόμβωση και κατέστρεψε οποιαδήποτε εναπομείνασα ροή αίματος αντί να ανακουφίσει την φλεβική συμφόρηση. Έμεινα με το νεκρό δέρμα από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου, με κίνδυνο να πεθάνω».

Η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε 7 χειρουργεία, ενώ πέρασε από 22 γιατρούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δύο χρόνια μετά και η συγγραφέας ταλαιπωρείται ακόμα:

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά γιατί η μύτη μου έχει μετατοπιστεί από το κέντρο του προσώπου μου. Δεν επιτρέπεται να εκτεθώ στον ήλιο, να βγω έξω αν έχει πολύ κρύο γιατί δεν έχω καλή αιμάτωση. Δεν επιτρέπεται να τρέξω ή να κάνω οποιοδήποτε άθλημα, κολύμπι στη θάλασσα, δεν μπορώ να φάω κανονικά, δεν μπορώ να γελάσω, να κλάψω, να χασμουρηθώ, να τραγουδήσω, να φιλήσω. Δεν έχω πια σφιγκτήρα μυ στόματος καθώς μου τον έκοψε ο γιατρός στο χειρουργείο, πίνω μόνο μέσα από καλαμάκι» ανέφερε και εξήγησε ότι έχει κινηθεί νομικά και παλεύει να βρει δικαίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ