Καταπέλτης κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη η συνήγορος της 12χρονης από τον Κολωνό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την Ασπασία Ταραχοπούλου, τη μία δικηγόρο της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού και η οποία χθες κατέστησε αποκλειστικά υπεύθυνους τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τη Δόμνα Μιχαηλίδου για ότ,ι συμβεί στο παιδί, ήρθε και η έτερη συνήγορος της ανήλικης, Αντωνία Λεγάκη, να εξαπολύσει «κεραυνούς» κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες ότι η υπόθεση οδεύει προς «κουκούλωμα».

Σοκάρουν τα όσα λέει η κ.Λεγάκη η δικηγόρος της 12χρονης.
“Πρέπει να απαντήσει ο Θεοδωρικακος γιατί ανάμεσα σε χιλιάδες ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν,διάλεξε αυτήν συγκεκριμένα κ αντί να περιφρουρήσει,να προστατέψει,βγήκε δημόσια να αντιδικήσει με ένα 12χρονο παιδί,που δεν είναι κατηγορούμενο αλλά θύμα βιασμού και μαστροπείας”.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Press», η κ.Λεγάκη αναρωτήθηκε γιατί ο Υπουργός αντιδικεί με ένα παιδί θύμα παιδοβιαστών και δεν το προστατεύει και γιατί βγαίνει και λέει ότι η ανήλικη λέει ψέματα ότι της επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την κ.Λεγάκη, ο κ.Θεοδωρικάκος θα πρέπει να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει γι’ αυτόν τον ισχυρισμό και τον καλεί να πει γιατί παίρνει αυτή τη θέση και επιρρίπτει ευθύνες στο παιδί-θύμα, την οποία, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η συνήγορος, έχει και ο προφυλακισμένος ως εγκέφαλος του κυκλώματος παιδεραστών, Ηλίας Μίχος, αλλά και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Η δήλωση–κόλαφος της Αντωνίας Λεγάκη:

«Βγαίνει δημόσια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με την άλλη έννοια της προστασίας όμως, βγαίνει να αντιδικήσει με το 12χρονο θύμα των παιδοβιαστών. Δεν βγαίνει να το προστατέψει. Δεν βγαίνει να το περιφρουρήσει. Από όλες τις ποινικές υποθέσεις, τις χιλιάδες που εκκρεμούν ενώπιον των ανακριτικών, αστυνομικών και δικαστικών Αρχών, διαλέγει μία συγκεκριμένη υπόθεση και θα πρέπει να μας πει γιατί τη διαλέγει και βγαίνει να αντιδικήσει με ένα παιδί το οποίο δεν είναι κατηγορούμενο, δεν ευθύνεται για κάτι. Βγαίνει να του πει ότι λέει ψέματα ότι το χτύπησαν. Εδώ θα πρέπει να μας πει ο Υπουργός ή τι στοιχεία έχει για να το πει αυτό, γιατί οι υπαινιγμοί δεν κάνουν όταν μιλάμε για ένα παιδί που έχει βιαστεί. Ή θα μας πει τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, ο ίδιος, δεν ξέρω ποιος, ή θα μας πει για ποιο λόγο παίρνει αυτή τη θέση. Μια θέση που ταυτίζεται με τη θέση του Μίχου και όλων των κατηγορουμένων που βίασαν το παιδί και φταίει το παιδί! Οι κατηγορούμενοι αυτά λένε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ