Οι Ρώσοι επικήρυξαν αμερικανικά και γερμανικά άρματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρωσικός στρατός σχηματίζει ομάδες για την καταστροφή αμερικανικών και γερμανικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία. Πρόκειται για σχηματισμούς με ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό, ειδικά για την αντιμετώπιση των Αμερικανικών αρμάτων Abrams και φυσικά των Γερμανικών Leopard.

Τα καθήκοντα και οι οδηγίες των συγκεκριμένων «αντιαρματικών ομάδων» καθορίστηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγό Yunus-bek Yevkurov, και το εκπαιδευτικό κέντρο διευθύνεται από την «αφρόκρεμα» του στρατεύματος.

Ως εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Αντίθετα, φαίνεται ότι η Ρωσία ανησυχεί για την έλευση των νέων αρμάτων και θα διαθέσει ισχυρές δυνάμεις προκειμένου να τα αντιμετωπίσει.

Επικηρύξη των δυτικών αρμάτων από ιδιώτες!

Πέραν της στρατιωτικής κινητοποιήσης για την αντιμετώπιση των αρμάτων, υπάρχουν και κάποιες περίεργες κινήσεις από ιδιώτες, οι οποίοι προσφέρουν τεράστια ποσά τόσο για την καταστροφή, αλλά ειδικά για την «απαγωγή» των αμερικανικών και γερμανικών τεθωρακισμένων!

Την ανταμοιβή για την καταστροφή του τανκς Abrams στα ουκρανικά μέτωπα ανακοίνωσε πρώτος ο ηθοποιός Ivan Oklobystin, ανακοινώνοντας ότι «μια ομάδα επιχειρηματιών θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ρούβλια για την καταστροφή κάθε Abrams!».

Στη συνέχεια, η εταιρεία FORES ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει 5 εκατομμύρια ρούβλια για την καταστροφή ή την κατάσχεση του πρώτου Abrams ή Leopard και 500 χιλιάδες ρούβλια για κάθε επόμενο!

Η πρώτη εξήγηση σε αυτή την πρωτοφανή κίνηση, είναι ότι απευθύνεται σε μισθοφόρους ή ακόμα στους ίδιους τους Ουκρανούς που θα ήθελαν να αυτομολήσουν! Το μέλλον φυσικά θα δείξει εάν τέτοιες κινήσεις μπορούν να έχουν αποτέλεσμα στο πεδίο της μάχης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ