Σάλος με την εμφάνιση Μητσοτακη στο πλοιο της γραμμής: Σαν να εβλεπαν τον Σπαλιαρα την εποχή που ήταν στο Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο θαύμα αποβιβάστηκε με όλα του τα ρούχα σώα ο πρωθυπουργός καθως οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του υπήρξαν αβυσσαλέες απο ώριμες κύριες αλλα και νεότερες που κολάστηκαν με την θεϊκή ομορφιά του Κυριακου παρολο που επέστρεφαν απο την Τήνο.

Η επιλογή των συνεργατών του Κυριάκου, να τον βάλουν να επιστρέψει με το πλοίο της γραμμής από την Τήνο όπου είχε μεταβεί με πολυτελές ιδιωτικό πτητικό μέσο, μας χάρισε εικόνες που είχαμε να δούμε εδώ και μισό αιώνα. Όταν ο Ρίνγκο Σταρ των Beatles προσπαθούσε να κυκλοφορήσει ως «κοινός θνητός» με τις κοπέλες να ορμούν επάνω του για να τον κατασπαράξουν ή όταν ο Έλβις προκαλούσε εγκεφαλικά στις θαυμάστριες του όταν τον έβλεπαν σε απόσταση «αγγίγματος».

Έτσι έγινε και με τον Κυριάκο. Μόλις ο γυναικείος πληθυσμός αντελήφθη ότι ο ομορφότερος πρωθυπουργός μετά τον Ρίσι Σούνακ βρισκόταν στο πλοίο της γραμμής, εκδήλωσαν την πρόθεση να πέσουν επάνω του και να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους.

196EEAAC D06B 4059 8282 237FE4CBCBEF

Ευτυχώς, οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Κυριάκου είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν απροσπέλαστο κλοιό σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τον πρωθυπουργό, παρά τον κλειστό χώρο του πλοίου, αποτρέποντας έτσι αυτές τις εκδηλώσεις θαυμασμού που θα έφερναν τον Κυριάκο σε δύσκολη θέση. Ειδικά από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας έχει ένα πρόβλημα και δεν θέλει να τον αγγίζουν. Γεγονός που γίνεται αντιληπτό ακόμα και στις απλές χειραψίες, όπου ο Κυριάκος τραβάει νευρικά τα χέρια του, τα πλέκει και τα βάζει αμέσως στις τσέπες έπειτα από τον κάθε χαιρετισμό.

Υ.Γ. Στο επιτελείο Μητσοτακη ειναι πλέον διάχυτος ο φοβος για το πως θα αντιδράσουν στις εκλογες οι σύζυγοι όλων αυτών των κυριών που ουρλαζαν στην θέα του Κυριακου καθως η ζήλεια ειναι κακός σύμβουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ