Σάλος με τις χρονικές συμπτώσεις: Από τις υποκλοπές στον Ανδρουλάκη,στο “κατάργκεϊτ”της Καϊλή και στον καταγγελλόμενο ως βιαστή Γεωργούλη,μια ανάσα δρόμος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιαννης Ντάσκας

Όλοι όσοι εργάζονται στους θεσμούς είναι σοκαρισμένοι. Όσο έχει ξεκινήσει αυτή η συζήτηση, το κύριο είναι ότι στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στο Βέλγιο, η κύρια ατάκα που χρησιμοποιούν «χιουμοριστικά» μεταξύ τους όλοι είναι «που είναι η βαλίτσα σου;», είναι η ατάκα των ημερών και είναι σχετικά επικίνδυνο. Δεν πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα, οι «κακοί θεσμοί».

Πρέπει να δούμε τι έχει πάει στραβά και ποια είναι τα περιθώρια βελτίωσης. Το «καλό» είναι ότι δεν έχουμε κοντά ευρωεκλογές γιατί η αποχή θα ήταν μεγάλη και στην Ελλάδα οι πολίτες δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρώπη.

Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.Όταν κάνεις κάποια εξωτερική δραστηριότητα, πρέπει να είναι δηλωμένα με πολλή αυστηρότητα. Οπότε ορθώς έδωσε η κ. Φον ντερ Λάιεν το πράσινο φως να γίνει έρευνα. Δίνεται η άδεια, περνάς από αυτή την επιτροπή που ελέγχει εάν μπορείς να κάνεις αυτή την δραστηριότητα, προφανώς τώρα που ακούστηκε κάτι ελέγχουν τα πάντα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ